Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka dođu u Banoviće tek da vidite sta je Općinska administracija. Ne možeš kiosk otvoriti da ne platiš načelniku...
Sta cu u Banovicima ista otvarati?
Zivinice i Tuzla su se spojili, nedaleko od njih nalazi se jedna od najsiromasnijih i najjadnijih opcina u BiH a to je Kladanj, to je tuga i bjeda, svako ko je prolazio ili bio tu na tzv "Muskoj Vodi" zna o cemu govorim. Definitivno najruznija kasaba.
Dobri su Zivicani. Vole da popiju, bogme i da zameze klempe, nazovu selam a hoce i ubost cakijom!
Nema glupljih osoba od lokalpatriota! Kad Tuzlak kaže za Živiničana da je seljak, Sarajlija za Tuzlaka, Beograđanin za Sarajlija, Bečlija za Beograđanina...koliko je vama, 13 godina? Šta ima loše ako Živinice napreduju- što je evidentno, prvenstveno zahvaljujući geopolozaju?
kakvo ba poslovno okruzenje, zatvorili Konjuh da bi strancima dali da uzmu pare od njih a radnici Konjuha socijalni slucajevi. Sitne radnje podavise kojekakvim nametima i dazbinama, ne mozes izdrzati. A tek kad Bingo pusti svoje "mirise" od farme pilica pa jos jedan tajkun kad pusti od farme krava, grad se usmrdi nemozes disati, kroz maske smrad ubija. Zgrade se prave na trotoarima nemozes vise ni hodati ko pjesak, plan grada katastrofa.
živi NICE de ba do juče selendra a danas top destinacija i velegrad. haj odvadite malo da im nije Tuzle nikada grada ne bi vidjeli očima
Živinajs
Pola gradova u bosni ima bfc, a svi odoše vani
70.000 stanovnika općina Živinice ima. Najviše poslije grada Tuzle. U skorijoj budućnosti će se spojiti sa Tuzlom. Priprodno je. Uostalom tabla sa natpisom Tuzla, je samo par kilometara od Živinica. Sve su pretpostavke da se spoji sa Tuzlom. Aglomeracija općine Tuzla i Živinice broji oko 190.000 stanovnika. Ne zaboravite, toliko broji i Banja Luka, Rijeka u Hrvatskoj itd.
tu griješiš ako se sastave opet će ovi iz Živinica biti seljaci a Tuzlaci građani ne vjerujem da će se sit građanin htjeti ponovno nazvati gladnim seljakom ;)
Lukavac je izmislio svijet za ove seljacine.Vec kad se spominju stranke,da je svugdje SD BiH i nacelnik Delic,bili bi u skorije vrijeme kao mala Svicarska.Pozdrav iz Sode.
Zivinice i Tesanj vlada SDA i privatnici mogu bez ucjena da sire svoj posao Kada vidis Tuzlu i Lukavac ziva propast a vladaju sdp i neki sd . Ako nemas clansku sd u Kukavcu nemozes ni wc da otvoris