Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije par mjeseci vlada FBiH podijeli po 10 miliona bolnicama u Sarajevu, Tuzli i Mostaru, a Zenici okruglo 0KM
Sarajevo krade Zenicu. Ustvari Vrsi ekonomski genocid nad Zenicom. Fuj
Sarajevo je za Zenicu Las Vegas realni budite momci
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Opstina Centar vrijedi kao drugih 10 opština. Nisu svjesni da uništavaju i Sarajevo ovim načinom rada. Kad ode omladina iz ostaloh djelova drźave nestaće i Sarajeva.
Äjnadzic protiv Srđana, zao mi sto poturise Srdana ko zrtveno janje, jer nema sanse protiv Nečke
@Strelax7 Sarajevo nema vise proizvodnje. Sve gigante u ex Yu su satrali i pokrali. Zive od trgovine i turizma, a naravno, sisaju od drugih kantona prihode od pdva. Sramotno, na cast balijama, uredili su sebi kalifat. Aljo se u grobu rostilja.
vazda isto...na konto zenice svi zive...u jugi tako bilo, a zenici nista ne ostane
vazda isto...na konto zenice svi zive...u jugi tako bilo, a zenici nista ne ostane
sarajevski paraziti sve sebi pokupise a ostalim kanyonima sta ostane
Došli smo u fazu kada laž postaje istina.
gledaj SDA bota sto su ga postavili da sad obilazi i daje ljudima lazne nade , moja omladino bjezite u Sloveniju ako nista ,svaki vikend mozes kuci
Izvoz je oslobođen plaćanja PDV-a, što znači da se PDV ne ubire od izvezene robe. Tako da je i raspodjele prihoda od PDV-a u skladu s tim.
Zenica radi Sarajevo se gradi... znamo to
Reforma javnih prihoda, svako sebi nek ubire poreze kanton/entitet i problem rjesen. Ko ne finansira vise nivoe (drzavne) treba mu umanjiti broj poslanika u visen nivou vlasti na neki fer nacin.
Raspodjela se vrši prema uplati pdva koliko uplatis toliko dobiješ nije tajna da je u ze kantonu vidzenija gospa od fidkalnog računa...
@bloodyduke Ti stvarno nemas dvije ciste u glavi. Pitaj cevabdzije, buregdzije, pekare, mesare u Sa koliko izdaju fiskalnih racuna. Konjino
Sa izvozom misle da porodice se sele u bolje mjesto
Zeničko-dobojski kanton je dokaz da smo sami sebi najgori. To je kanton sa bošnjačkom većinom. To je kanton koji ne mari ni za sta niti za bilo koga. Svi manji gradovi koji mu pripadaju, a koji su udaljeni od Zenice doslovno su zaboravljeni. Posebno zdravstveni sistem koji ubija ljude. Ako bi se uradila neka statistika, kad bi se našao pošten novinar, sigurna sam da je na ZE-DO kantonu najgora situacija. Najvise umrlih od raka, neliječenih, zapostavljeni, najviše korupcije opcenito.
Izgooglaj te tekst povelje i kako počima :)
izguglaj ti pa nam reci pominje li se igdje herceg bosna?
@Pecara izgooglajte....hahahaha...nauci se pravopisu, klocino..hahaha, oplakah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pare idu na hercegovacke vuko.ebine
Zenica radi, Sarajevo se gradi
sarajevo mozda nema termoelektrana rudnika zeljezara al zato ima zicaru i cevape
@advokat123 Možda najgore ćevape.
@advokat123 ima i dobre pi.ke