Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svugdje se sve svelo na isto. U svakoj čaršiji par pojedinaca drži monopol i vedri i oblači…
Niko nikom ne brani da se upusti u biznis, da se pridruzi kakvoj stranci i da razvija poso. Obzirom da je opcepoznato da su u ovoj zemlji sve stimaljke, pa i taj koji se upusti ce se uglavit u kakav marifetluk pa hajrovat. Svi bi mi da neko drugi otvori firmu pa da nam bude med i mlijeko u toj firmi.
Demokratija kazu...da nama bude bolje...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj majmun pored toga, predaje na građevinskom fakultetu i vrsi nenormlanu torturu nad studentima. Predaje totalno bezznacajan predmet, koji ljudi vuku do diplomskog. Kada Imas SDA iza leđa, mozes sta hoces.
Čovjek prije rata imao 3 godine škole završene za zidara..
o kome se radi bas me zanima,kao rodjenon zenicanina ko mi sad sere po gradu opet
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
De ba Mandicu slobodno uvedi masine da se to SKRSI na gomilu i skloni sa ceste a onda nek Kapidjic KAO razmislja sta ce sa tim !! Ako te strah sazovi sjednicu vijeca i zajedno odlucite ili kako to vec ide da ne bi bio u koleziji sa zakonom.
pogresan post :)
eh da mi je osjetiti zeljezarin miris dima
Jel ovo onaj SDA gremlin Kaknjo sto je spavao na sjednicama,a uredno to naplacivao??
SDA firme su pune ko brod.
Nista od studentskog doma na 200 metara od fakulteta, ostaje studentima pjesacit iz Crkvica do faxa, a đacima s drugog kraja Zenice iz doma pjesacit do Crkvica u medicinsku.
logika nasa
Da nije bilo licitacije to bi Kasumovic prodao jaranu za 200.000 Km
A jesu se i usrecili sa ovim lokalnim minimalac feudalistima...
on ce od hotela napraviti fakultet
Prijatelju stari pricat cu ti pricu o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene tudja krv se proli. Zivotinje jedne koja zivot voli. Paranoja, uzela mi dusu, sve mi uzela. 2x sve mi uzela. REFREN Spanija, Spanija, paprike, patlidzan i buranija Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila.