Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje bi baka moja pokojna vodila ZFBiH - iz groba :(
Zeljeznice FBiH u najveci gubitaši poslije B&H Airlines-a. Strasno.
Uporedis vrijednosti i jednih i drugih i njihove gubitke. ZFBIH imaju odmaralista i vile po Jadranu, infrastrukturu i sta sve ne. A B&H airlines nema ni aerodrom, ima 2 bijedna neka aviona i tako to, ali stigu desetine miliona biti u gubitku. Bilo je mislim u "Slobodnoj Bosni". Strasni luzeri.
Ova država će se sljedećeg ljeta ili rasformirati ili reformirati.
I vidi ti taj GIKIL i Engleze, hodaju po sajmovima i primaju nagrade a nek' bosanska raja plaća za prevoz!
Svaka čast! Davno su to trebali uraditi! Dosta je da država finansira privatnike!
slažem se da to tako i treba samo što je država suvlasnik ako ne i većinski vlasnik GIKIL-a
ej koji su dužnici između ovih kompanija u privredi, niko nikom ništa ne plaća niti izmiruje obaveze, a sudovi zatrpani tužbama za namirenje potraživanja koje se povlače po 5-10 i više godina na sudovima, 60.000 firmi ima blokirane račune što zbog poreznih što zbog drugih dugovanja, ma divota, i ovo malo privrede što imamo sve na tankim nogama i sve nelikvidno, a pola od toga su "kofer firme".