Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sta ti ONANIJA znas o zeljeznicama i njihovim problemima, znas li ti da ovaj GIKIL zeljeznice FBiH vec 5 god zakida u placanju usluga i stalno im se oprastaju dugovi kako radnioci te firme nebi bili na putu, a to sto taj cetvrti bogatas u svijetu iz Indije koji upravlja tim GIKILOM misli stalno pljackat ovu drzavu, nece moci, a sto se tice ogranicenja zelj. RS zbog nekakvih dugovanja to nije trebalo jer je i zeljeznica RS u jos tezoj situaciji, al svako trazi svoje.
Niste ništa podijelili - samo tražite svoje. Tako i treba. Privatne kompanije se ne mogu bogatiti na račun uvijek najsiromašnijeg segmenta,vaoma važnog, segmenta privrede.
A krasno. Podijelit pruge po entitetskoj liniji i nikad više dopustit "njihove" vozove na našijem prugama :)
E "jebeno" ste ih kaznili! Znači, ona dva i po vagona sa Ćiro lokomotivom se neće više vozikati po prugama Federacije?!! Aferim stručnjaci... Nema dalje. Neka i ovo malo pruge na truhlim pragovima zaraste u korov i govna. Poštujem!
I sta sada,sada ti ljudi u Lukavcu i Zenici i Prijedoru nece raditi zbog te odluke,smijesnoi zeljeznice su smijesne obje,treba ti vozom do banjaluke ko biciklom.
Za tvoju informaciju, vozom iz Sarajeva do Banja Luke doći ćeš i do pola sata brže nego autom!
Hoces,ali u nekoj stavri,vidi se da se nisi nikada sa njima vozio.Nemoj me nasmijavati,najmanje 4 sata treba od sarajeva do BL vozom,a autom mozes za 3 sata
PRIKAŽI ODGOVORE (3)