Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, bolje od svakog autobusa, jeftinije, ugodnije, cisce, steta sto nema duzih relacija
@ArgonautSorabD drago mi je da ti je matematika jaca strana pa si tako izracunao, ne znam kako mogu nastaviti drugacije, tjerati ljude da se voze vozom, ili da poskupe karte pa da ti prvi krenes komentarisati kako su bezobrazni i kako nema smisla da se toliko placa, zanima me koje je tvoje rjesenje :)))))))
njegovo rijesenje je,kmecat po klixu od muke i usput jest bjeli luk sa slaninom 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a remont pruge prema Mostarju traje kao da je transibirska pruga a ne jadnih 200-ak km. Ne znam koje godine planiraju to završiti i kako to da teretni vozovi idu prema jugu dok putnički ne mogu
Putnički će ponovo krenuti prema jugu nakon novog remonta te pruge, a on je planiran nakon 25 godina.
14 000 cigana
Nabavi.ba je online portal predviđen da olakša i pojednostavi komunikaciju i vezu između firme ponuđača (određene opreme, proizvoda i usluga) i krajnjih korisnika (pravnih ili fizičkih lica). Naš zadatak je olakšati korisnicima i posjetiteljima pretragu i staviti im na dohvat ruke sve materijale,alate i usluge potrebne za izvođenje radova u njihovom kućanstvu ili za potrebe malih kompanija iz oblasti građevinarstva, obrade metala i sl. http://nabavi.ba/
Mi u Bihaću od 1992. godine ne znamo kako izgleda voz, a najljepšu prugu u Evropi imamo i neposredno prije rata remontovanu.
ZFBIH samo sluze za ispumpavanje novca iz budzeta za pokrivanje kleptomanskih radnji Uvedite ne stranacku inspekciju u zfbih i pohapsite kriminalce iz SDA
Kad bi se napravila pruga Sarajevo - Tuzla prema standardima za ovakve i slične vozove (250 km/h) , bila bi duga oko 90 km a od SA do TZ bi put trajao oko pola sata.
Koji razlog postoji pa se ne uvodi linija Sarajevo Doboj Tuzla pa ljudi moji to kreteni sjede u zeljeznicama pa su odlucili da ne uvedu tu liniju
Čekaj, zar nije rečeno da nemamo šine za talgo vozove?
imam zelju da se vozim ovim vozom :)
da imas Sarajevo ili Olimpic mozda bi se i vozio
LAŽI I OBMANE !!! Eto kako izgledaju frizirani statistički podaci !! A vijest objavi nepismeni novinar !!! Prosta računica !!! Talgo vozovi saobraćaju Sa-Doboj-Sa svaki dan - po dvije vožnje iz Sa i dvije iz Doboja !! Dnevno to je 4 vožnje!! Mjesečno to je 120 vožnji !! Za 5 mjeseci to je 600 vožnji !!! 15.000 prevezenih putnika podjeli sa 600 vožnji !!! I gle čuda 25 PUTNIKA PO VOZU !!! MIZERIJA OD ŽELJEZNICA !!!
Svaka cast,uzimam prvi avio i dolazim da isprobam!!!!!!
Tuzla Doboj Sarajevo cijena povratne karte 10 km, (brzinom makar 80 km/h) pljuni me ako ne bi voz bio krcat uvijek
Steta sto nema Tuzla Doboj Sarajevo
bajg Dobojcani vole Sarajevo
Kaže se dobojlija a ne dobojčanin, jadan nebio.
Samo lagano, sa Vasim mudrim rukovodstvom ovi vozovi ce sami sebe otplatit! Hajd pokusajte recimo Sarajevo - Tuzla da nas malo iznenadite!
talgo vagonima*