Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska će dobiti neke velike pare zbog požara, suše i grada iz evropskih fondova. Mi nećemo u EU jer imamo kočničare koji su narodu obećali da će jesti korijenje samo neće dati RS. Šta će sada kada nema ni korijenja?
srijemoz al samo u proljece.. do tad cuclajmo motku kao sto to Nele predvidi u Nadrealistima
A da je razmislit i ulozit koju marku u sustav navodnjavanja,a ne molit boga da padne kisa.sta ne molite sadaku od arapa oni su uspjesni u borbi protiv suse i navikli su na zivot bez vode
puca sve po savovima
Ugrožena je i bez vrućina.
A, navodnjavanje?! nista,ha..
Oštre zime i jako topla ljeta, kišovita jesen poput ekvatora, a ponekad i snijeg u maju. Pa jbt. Ova Bosna je i klimatski fenomen.
Ma nebrinite nista,rekli su da ce kisa past do oktobra,najdalje do novembra,IZDRZI BOSNO ZNAM STA TI RADE,IZDRZI BOSNO JOS IMA NADE😁😂😂😂😂😂😂
dobro je pa ne najavljuju da ce dugo trajati
nebil izumrli ovi da vise nema ko za lopove i nacionaliste da glasa
Niđe veze, klixovci kažu da su ovo normalne temperature.
Kako ba? Pijaca puna danas 😂😂
ja se ne sjecam idealne godine, ali zato bismo , nakon vise hiljada godine prakse, trebalo imati dreniranje (kada je viska vode) i navodnjavanje (kada su suse) ...
Danas se Kunto i Panto bave poljoprivredom. Kontaju...imam njivu,traktor,..mogu ja to. Ne konta da je danas poljoprivreda naucna grana. Mora se zastita protiv grada staviti, sistemi za navodnjavanje...itd itd.Ne konta to Bosnjo...nema vise kise, i ako padne,...unisti sve.
nesto u zadnje vrijeme uzivam gledat ovaj narod koji glasa za SDA i HDZ vec 23 godine i gleda u njih kao u Boga kako propada i pati se a kako im stranke kroz svoje kadrove ne pomazu.
i kad sume gore a oni Titovim cisternama gase pozar. a ostali vodu u pvc kesama nosaju
nista to jeb. seljake vazda i glasaju za SDA i HDZ nek im je i triput gore. bitno je da se ima za passta i audija.