Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je zla u ljudima s ovih prostora, to ne moze nijedna vjestacka inteligencija postici.Nista ne valja, svaki pokusaj napretka je u startu osudjen na propast, ko ima normalan posao (privatni, ne budzetski) i porodicu je lopov,itd.,itd…..svi sve znaju, a u vlastitim kucama im haos!
ovo je cist promasaj,neko oprao pare,gledaj te sad kako se dugovi gomilaju...
Nista bez Rusa, montirase dizalicu i pored sankcija.
ljeti i dunav mozes pregazit, koliko je nizak nivo.
Mostar treba proglasiti distriktom da proradi turizam,aerodrom, povjerenje investitora..
Welcome to Brčko, Europe’s only free city and a law unto itself
If the Loyalty score of a city that is exerting negative Loyalty pressure per turn drops to 0, it will declare independence, ripping itself away from its mother nation and becoming a Free City. Unlike a city-state, a Free City doesn't have a strong national identity, and is basically the local governors of the city becoming fed up with central government and deciding to have a crack at independence. Consequently, their functionality is quite limited.
Sabahhajrosum