Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na cijelu planetu??
Nisu naveli da prodaju kisobrane po Bascarsiji.
Niko kada je tonuo nije sa sobom povukao cijeli svijet. Kad jedni potonu, drugi izrone. Jedino ukoliko ekonomija padne do te mjere da Kinezi moraju oruzjem to da nadoknadjuju, onda bi mogao biti veliki problem.
Nema ekonomije u svijetu koja može ugroziti nase političare. Njima plata jos nikad nije kasnila, svake godine plata je veca sa većim beneficijama. Srazmjerno porascu njihove plate pada plata narodima Bih, reklo bi se, apsolutno zasluženo!
@gooUser1571605198 i dizu se troskovi zivota da bi se napravio balans hahah