Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja potrosim 20 km struje ali 21 km mrezarina + 17% pdv + tv taksa 7.5 km i dodje mi na 60 km
Trebali ste napisati 50 km potrosene struje ili sa svim nametima.
Sta je problem sa vise nekretnina trebamo svi valjda bit sirotinja
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kupaju li se ovi u zelenoj tarifi? svaka femily koja ima bar pet clanova potrosi 50 km
Koliko ti to porodica znaš da ima 5 članova? Hajde bogati ne izmišljajte. 3 člana porodice, prosjek u BiH. A ti što imaju više djece štede više od ovih bez djece. Nemoj se ti za njihj brinuti, oni će ostati u najjeftinijoj tarifi.
@kumpir Da li tih 5 članova rade ili su svi na socijali?
Ima li neko ko ce ovoj mafiji stati u kraj?
Ovaj Čavalić nekad priča šuplje priče. Šta njega boli briga što će onima koji dobro žive poskupjeti struja za 15, 20 ili 31,74 KM??? Isto je beba kad joj uzmu cuclu.
Ovi nastavljaju lopovijati gdje predhodni zastadose,cak I vise od njih
Kao i sa vodom, višečlane porodice pređu 30 m 2 vode i njima skuplje se obračunava. Živio natalitet.😁😁
Reci cu vam samo jedno: struja se masovno krade i to uz podrsku ovih u EP. Kao osoba sa malim djetetom racuni su mi se uduplali. Prije par mjeseci otkrijem kradju (kablovi hodaju izmedju mog sata i susjednih. boje kablova sad jedna sad druga, nema plombe, dokazem sve sa slikama koje josh uvijek su tu. EP potvrdi da je bila lazna plomba ali ne daju mi zapisnik. Sta EP uradi? Blokira moj email da ne mogu vishe slati slike i nikada ne odgovori na dokaze. Pa se ti tuzi sa bagrom.
Neka probaju
Bezveze se diže panika, iz računa izdvojiti mrežarinu i tv taksu. Tako da ostane samo potrošens električna energija. Tada možemo vidjeti u kojoj smo tarifi.
UDARAJTE PO NARODU,SVOJE LOPOVLUKE I GUBITKE NEK NAROD PLACA .NAJ VECI LOPOVI SU U ELEKTROPRIVREDI ,POSTAMA I BANKAMA
Klix statistika pokazuje ono sto svi znamo tj koliko je domacinstava u zelenoj zoni. Ako je i toliko. Ovo je jos jedna od lazi oktroisane vlade koja kreira energetsku agendu u zemlji koja je do prije godinu dana bila najveci regionalni izvoznik struje.
Znači opet sirotinka ispašta. Stimulišemo natalitet kroz dječiji doplatak i pomoć majkama koje rađaju djecu a onda im otimamo povišicom struje, vode, komunalnih usluga i slično. Kao da nije dosta što nas ubi inflacija, poskupljenje osnovnohivotnih namirnics.
i voda je na isti način, ko potroši više skuplja mu je voda, isto tako nije se vodilo računa o višečlanim porodicama i domaćinstvima (kućama). ovo je riješeno u stambenim objektima jer se sve dijeli na broj stanova ali isti nameti su na jedno brojilo u privatnoj kući. način obračuna nije dobar.
Jao ovih SBiH stručnjaka za energetiku, poput Čavalića. Ne mogu prežaliti što im je EP izmakla iz ruku..Nego, jel' rekao oliko ima višečlanoih porodica? Il' imaju jedno ili nijedno dijete i još se svi redom razvode. Koje ba višečlane porodice od 2-3 člana.
Ne seri
Idioti nenormalni, ko više troši svakako više plaća. Uvedite blok tarife za gorivo, kad je to dozvoljeno i moguće. Isprodavali ste jeftino struju srbijanskim nakupcima i sad da mi plaćamo, a vi vile po moru.
A šta predlažeš ti Čovaliću,osim što dižeš halabuku na sve i svašta. Mogao si biti ministar da se onda pokažeš,ali nije htio tvoj šef koji isto tako kuka na sve a nije imao hrabrosti da preuzme baš energetski sektor. Pusti šuplju Čovaliću, hajde uradi nešto konkretno, a ne samo da jadikuješ,te ne valja ovo,ne valja ono.
Šta će on predložiti, ne može od ništa na papir baciti od suza što ih je Reis izradio da ne uđu u valst. Kako bi oni sad harali EP
Kako ce se poskupljenje struje odraziti na cijene šiše i kvote u kladionicama, pitam za druga (prosječnog bošnju koji je glasao za NiP/MS/SDP)