Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa svugdje je hrana drasticno pojeftinila osim kod nas.Kako moze isto ulje npr u jednoj trgovini imati cjenu 2.40 a u drugoj 3.15
Sve zavisi ko je pravi gazda a kod nas je to nemoguča misija, ni baba Vanga ne bi znala da je živa.
Ipak kod nas zaključavaju enormno visoke cijene,dok u EU rapidno padaju.
nevjerovatan je ovo lopovluk, baš što kažeš, kada su cijene trebale da krenu padat oni su se izborili da zaključaju one visoke, ovo je katastrofa.
Bosna je postala preskupa i za dijasporu.
Što vi novinari malo ne protegnete noge, ovako narodu samo pristajete na muku. Obiđite eto npr. pekare, zatražite izjave od vl., neka dokažu opravdanost cijena, dignite udruženja na noge, zovite Vladu..
a što kenjatw bezveze.. nikad skuplja hrana i ostalo.. bagro
Trgovci pljačkaju bjedni narod!
Svaki put kad mažete oći ljudima sa fol nekim pojeftinjenjima ,nađete način da negdje drugo dignete cijene gdje platimo sve sa kamatama.Zato nemojte molim vas da zaključavate cijene
Neka ih materi zakljucavaju! Nastanjcali novca ko tariguz papira za narednih 100 godina i sad kao zakljucavaju cijene? M R S!
cuj zakljucavanje cijena haha... To samo u bosni ima.Toliko smo zaostali da to nije normalno. Hrana treba duplo jeftinija da bude a o i zakljucavaju .
Pa kako onda cijena hljeba iznosi cca 1.00KM, a 1kg brasna dodje ispod 90feninga?! Hljeb treba da bude max 0,50KM a kifle max 20 feninga
sta rade ovi iz sluzbe za zastitu potrosaca?
Ma šta rade, sve je to davno postavljeno na mindere i čuva svoj posao
Nije posteno zkljucavati cijene kad su budzetlije dobili po 1250 KM pa neka i trgovci hajruju od toga. Penzionerima moze i ono cemu je istekao rok trajanja nebi li ih brojcano smanjli.
Kao prvo najveći trgovacki lanci u BiH su... svi znamo a isti ti imaju mahom sopstvenu proizvodnju te imaju monopol I diktiraju cijene a zašto pa zato sto svi hrlimo u te prodajne centre ne pitamo za cijene I time Im omogucavamo ovo sve zašto ih psujemo. Mislim da bi opravdano bilo da stanemo ispred ogledala pa kritikujemo...
Spinat i salata po 8km. Crne misli o proizvodjacu i prodavacu su mi se rojile dok sam pravio spinat. Sta sad, spinat si mogu samo politicari priustiti i to svaki dan a ja i kad ga rijetkost kupim zgadi mi se od cijene.
Samo neka se trgovci sepure dok ne uleti Lidl, Aldi .. 🤣🤣🤣🤣
Cijene su vam katastrofa. Njemačka duplo jeftinija, ne znam koji vam je k...c!
Cijene su vam katastrofa. Njemačka duplo jeftinija, ne znam koji vam je k...c!