Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlada Federacije BiH se moze "pohvaliti" da je poduzela najgore mjere za spas privrede u Regionu i Evropi. Oni nude refundiranje!! ?? Da imam sad da uplatim penzijsko i zdravstveno ne bih vas molio da mi pomognete !!
Istinski vodja , jedan jedini Bake Trezoraš !Dok se mi mucimo i ne znamo kud cemo sa sobom , on se zabavlja u trezoru , dezinfikuje vrecu zlata! Zbog njega cu se poceti izjasnjavati kao "ostali"!
@Cova Gabon i Chad bi uveli konkretnije mjere ranije
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
To voza Q8. To otvara 7.filijalu. To stan u Beču. To vikendica na Korčuli. To ljetuje na Maldivim. To nosa Iphone 11 xxl jebac edition. To ima svalerku i sekretaricu. To ponosno za sebe kaze da je bizMismen.😂 10 dana zatvorio firmu. Odmah socijalni slučaj. To moli drzavu da mu pomogne. To otpušta radnike. Trazi grejs period od banke na 6 godina, izuzimanje iz PDVa, da mu država da plate za radnike narednih 5 godina, predlaze smanjenje plata u javnom sektoru sa 700 na 600
@82blade pa sta kokuze trebao bi sve potrositi?
koliko je takvih, a koliko malih preduzetnika, porodičnih firmica, trgovina, kafića, pekara, u kojima često radi i sam vlasnik i članovi porodice i to im je jedini izvor prihoda a sad je zaključan i ti ljudi su ostali bez prihoda a obaveze se samo slažu?
Ne grijesite dusu i ne stavljajte lidera SBB u isti kos sa ostalima. Ako je iko aktivan ovih dana to je ON!
Moj Ejube, libo njih taki, al ti to znaš. Može im se... ne znam čemu...
Ocito sve dolazi na naplatu.Vlade i parlamentarci su sami sebi svrha.Narod je samo za deranja do propasti.Ne kaze se vlada nego Corona BIH.
Neka istupe samo oni privrednici koji su redovno uplačivali doprinose i redovno isplaćivali plaće radnicima, poštovali 8- časovno radno vrijeme, pravo na 18- dnevni godišnji odmor, pravo na bolovanje, porodiljski dopust. E ako među vama ima takvih neka traže šta god misle da imaju pravo, i trebe da dobiju, i mi svi da stanemo uz njih, a nikako uz lopove koji nas gule decenijama. Ovo za gulikože se odnosi i na političare i njihove uhljebe- neradnike.
- PODRŽAVAM !!! Političari i dalje primaju ogromne plate a ništa ne rade - baš ništa !!!
Treba dati Pare Budnji Mrkulicu Brajlovicu i tako tim Koji kradu Vodu,Ne placaju Komunalije ilegalbo se pikkjucuju na plin itd ne izdsju Fiskalene racune na placaju pdv Nek.prodaju auta kija su nakupovala familiji i apartmane po bjelasnici i lako ce prebroditi krizu !
Hebali vas političari! Pa, ko ih je doveo na vlast? Većina vas je čak i donator političkih i predizbornih skupova ovih ublehasa.
Oni i ne planiraju da se sastanu u Parlamentu. Postavili su podobne štabove i nek nam je Bog na pomoči. No podsjetio bih male privrednike na neozbiljnost na dan izbora kada su ucjenjivali raadnike da glasuju za SDA ili HDZ!!! I to zbog neznatnih koristi od vladajučih i tada i sada. Ne kmečite i ozbiljno shvatite državu BiH i njene narode a ne samo svoju guz.c.
Od toga nema nista...oni godinama nece da pomognu realnom sektoru a sad kao da preuzmu plate i doprinose, da odgode pdv i sl. To mozete zaboraviti
Oglasio nam se i ministar. Kaže, neće više da bude u direktnom kontaktu s donacijama. Valjda se opametio od kad gledasmo na onoj ALFI, kad ono nečija mati,bi dole u Turskoj u direktnom kontaktus donacijama, pa ouče bruka. Vala ne reće ništa o onih 11 miliona poreza što dođe državi. Hoće li mu refundirati od ovih donacija kojih se, evo javno odreće ili će mu ih jarani halaliti?
Dobra inicijativa, ali krivci su ipak oni na vlasti a ne opozicija koja nema većinu ni glavne poluge u rukama.
Ma ima i Bakete, ne širite dezinformacije. Jučer se kažu ukazao, samo ne rekoše gdje? Nije valjda u Međugorju, gluho bilo.
Zato narode imse ukinu ove mjere zabrane i oslobodimo se ove posasti zvane virus na ulice i nema povlacenja dok se ne smjene ovi sto nas unistise gore od rata i korone zajedno. Ali postavlja se jedno sustinsko pitanje kad ove skinemo koga POSTAVITI NA VLAST kad sve sto imamo politicki stranaka svira u istu tikvu manj ili vise.
Svi kenjaju po komentarima a kad dodju izbori za iste se glasa... hajde opet na izborima idemo opet isto!
I jos hoce molim ja tebe, da im se ne naplaćuju komunalije dok ovo traje i plus joa 90 dana posle ovog belaja. Pa treba im jos kolektivno odmor uplatiti. Sevap je,, sirotinji,, pomoc.