Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ce otici poljoprivrednicima, koliko na administraciju i birokratiju i koliko ce se posteno ukrasti ?
Ako će mi prof.Velija Katica davati saglasnost da mi je poljoprivredno zemljište 1/1kao i za plastenik a nije dovoljno 50-godišnje katastarsko vlasništvo odustajem od kredita,podsticaja,plastenika i poljoprivredne proizvodnje nek dodjeli te benefite onima koji su meni nudili da prodaju dodjeljene plastenike jer ih nisu imali gdje postaviti.
Baš me interesuje ko će sad dobit za voćnjak pa ga iduće godine počupat. Treba osnovat neku agenciju ili nešto pa kad ti dam neku pomoć onda te pratim npr 5 godina da vidim šta radiš i kako koristiš sredstva, pa ljude koji hoće radit pomoć, pogurat.
Osigurali kreditom, naravno.
Kome?
103 miliona zna se kome idu a i oni znaju da se vode istim principom
Nista ja njima ne vjerujem dok ne cujem od poljoprivrednika kako oni te pare trose
Lijepo je to bilo zamišljeno.Naravno da nam je potrebna poljoprivredna kao i svaka druga proizvodnja a ne samo administracija,penzioneri,policija,vojska i sve ostale neproizvodne i servisne službe i preduzeća.Međutim toliko administrativnih formalnosti vam treba ispuniti prije te proizvodnje a sa druge strane mešetari bliski vlasti to zaćas preko stranaćkih prijatelja riješe da vam se i život zgadi a ne poljoprivredna proizvodnja koja je sigurno jedna od najzdravijih grana u BIH.