Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocnite sa ciscenjem prirode, da ne vise kese obalama rijeka i da se ne odlaze smece na svakoj krivini. A mozda i ciscenje grafitija i popravljanje fasada.
BiH ima šta pokazati u turizmu al treba joj reklama i ciljne grupe. Svaki milon uložen u reklamu donosi još jednu nulu. Da, se uloži u kampanju, kvalitetne dokumentarce, edukaciju turističkok sektora 100 miliona samo profit od iste bio bi preko milijardu. Coca cola to nsjbolje potvrđuje.
Nije samo pitanje reklame, nego i da se pocne cistiti priroda i kaznjavati one koji odlazu smece u njoj, a mozda i malo svijesti kod polupismenjaka o ekologiji i zastiti prirode
Kada ce se poceti izdavati fiskalni racuni za aparmane i smjestaj u Neumu naprimjer? 1 apartman = 150 km x 30 dana = 4500 km.. Znaci ovi sto imaju dvadesetak apartmana u svom vlasnistvu ili pod svojom upravom mogu za jednu sezonu postat MILIONERI.... Pitam se koliko poreza placaju drzavi? Takodjer mnogi restorani ne izdaju fiskalni racun sto znaci da i onu poslu ju na crno... To nema nigdje u normalnom svjetu...
Svaki put me dobro nasmiju svojim glupostima. Prepoznatljiva i konkurentna... Neprocjenjivo!
Strategija uzimanje sadake od dobrotvornih organizacija.
Sve se smišlja da se novac izvuče..
Upozoriti na đeparenje.
dodjes pojedes cevape i odes