Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja,sve rasprodaj,..da drzava opstane,a sta ce bit kad se vise ne bude imalo sta prodati????e onda ce biti problema..a nama kasno da mijenjamo ista.
Inace si u toku maksimalno po pitanju ovog objekta, da nije danas objavljeno ne bi ni znao da postoji.
dobro ublehasu vicko,ti si najpametniji na svijetu...
ima li išta da niste prodali majku vam ***, a sve vam komunisti ne valjaju, sve se svodi na to da socijalizam nije valjao. ima li išta da je danas izgradjeno pa da se prodalo. nema, naravno.prodaji sve što je tuđim leđima stečeno a pare naravno sebi u džep. fuj, stoko ciganska , pijačarska.
Prodati sve! To je rješenje!
Sad ce ovi iz SDP -a da kupe sebi apartmane na moru.
Jeste li u stanju ista kupit,jade-jadne?
neprofitabilni voz i par limuzina za guzonje
kakva bagra i fukara nam vlada da se nema sta ni komentarisat...
I Gradac sto nabijem na qurac.
ma ne morate ih ni pita't,saglasni su oni kad je u pitanju rasprodaja drzavne imovine....
genijalan potez vlade, premijer jedini radi svoj posao, SDA i ostali pokrali.... bla bla bla Idemo SDP omladino, na posao, pisite po forumima, blatite druge da vas dzaba bossovi ne placaju, sad ce izbori, moramo skupit glasove preko klixa cccc stvarno ste ofirni i jadni fuj gadite mi se http://www.infobrcko.com/vijesti-bih/izbori-2012/4310-kako-sdp-organizirano-manipulira-internet-portalima.html
Pa zar se ovo nije prodalo??? SDA nije ni znala da je ovo nase vlasnistvo...
Zašto nitko ne navodi koliki je dug hotela prema lokalnoj samoupravi na ime komunalne naknade, HEP -u, vodovodu itd. Po mojim saznanjima dug je preko 15 000 000 Kuna.
Mislim da je ova vlada do sad najbolja,odradila je jako dosta dobrih stvari,odnosno onoliko koliko su mogli u odnosu na ono sa cim su se susreli kad su dosli na svoje pozicije. A svi dobro znamo sta im je predhodna vlast ostavila.
Koliko ti je Kemo platio za komntiranje?!?! ajde priznaj
kad treba prodat... tu nema neslaganja. kakva vlada ccc
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim da je ovo rjesenje, jer svakako ovo propada, a ulaganje Federacije u ovo se ne isplati, a ovo je samo pocetna cijena jer se radi o aukciji i dobit od ovoga ce mnogo veca biti. Od ove prodaje, novac se moze iskoristiti u ulaganje i nova radna mjesta
Prestizni hotel u Gradcu inace :) bolje uzet ista nego da ga neko za kermu prisvoji :P
Bolje prodati pa uzeti neke pare,nego je pustiti dole da trune i na kraju dobiti nista.
Struho je on vec :) treba sad prevariti nekoga za pare...
Ovo je jedan od nacina kako se poboljsa budzet,dobra odluka.
nek prodaju svoje kuce i vile po moru sto su napravili od pokradenih para pa neka poboljsavaju budzet...ovo im nije babovina nego od svih nas...