Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicna i pozitivna vijest. Vispak je nasa domaca firma, odlican brend a sve vise se sire i napreduju. Kupovati domace, nema nam druge, podrzimo domacu ekonomiju, kupujmo domace proizvode, pomozimo otvaranju radnih mjesta.
super odlicno, samo domace kupovati, nema nam drugacijeg spasa
ja sam za domaće 100% ali jarane uzmi njihov čaj bilo koji... prvo štede na onom kartončiću, pa na vrećicama, a o kvaltieti čaja ne bih... često sam kupovao kamilicu ali nije to to... o čokoladam sam slušao i jednom probao, previše nečega iz turske, ne znam čega ali to nije čokolada.. iznivite molim ali domaće ali ne po svaku cijenu... I ovo neka malo pročitaju i neka se ne naljute već prihvate kao ocjen uproizvoda i onda AKCIJA....
.....ja cu ti nesto ukratko reci na ovaj tvoj kometar "Ne se.ri!" To mi je prvo palo kad sam vidio tvoj komentar....al nisam ga uspio odnosno nisam mogao do kraja čitati.... ....dok je ovakvih kao sto si ti nase fabrike nece nikada uspjeti....ono sto nam treba biti prvo prioritet kada kupujemo jeste da procitamo gdje je proizvod proizveden i da u prvi plan prilikom kupnje stavljamo uvijek samo nase bh. proizvode, pa tek onda ostale....
Čokolada ok, ali za čajeve nisi u pravu. Uporedi recimo sve čajeve od brusnice koje možeš naći na nekoj od polica većih marketa, vidjećeš da jedino njihov čaj sadrži 12+% brusnice, a svi ostali tuše brusnicu pod šipkom i hibiskusom s 1-2% brusnice. Ostale ove domaće trave su im super. Tužno je kad odeš na bilo koju od naših planina i obavezno ti sreviraju Franckov čaj. Treba ih podržati, jedna su od rijetkih firmi koja se trudi i širenjem asortimana i kakvim-takvim unapređenjem dizajna. Kad im budemo trošili proizvode u većoj mjeri više će moći raditi na poboljšanju kvaliteta.
Ako bude ko cokolada, nema tu hajra!
Svaka čast! Ovi su im proizvodi inače kvalitetni, a ovi "crveni" pudinzi jedini na tržištu bez crvene boje od onih južnoameričkih buba u sastavu.
Ovako treba. Mi kupujemo supe od Podravke, a imamo uslove da i njima izvozimo :)
Kvalitetno a uz to i domaće...
Hvala Bogu nešto pozitivno!
ma ti navik'o na austrijske ili cije vec cokolade... ccc, da raja kupuje Vispakove (imaju i dobrih čokolada), imali bi više sredstava pa bi možda i doveli kakvog stručnjaka da im popravi recept.