Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina drzava koja nije nista uradila tokom ovog perioda za svoje gradane,sam te jadne odluke o zabrani izvoza drva,a i to je nastimano 3 mjeseca pa ce pustit
Jedini narod koji suti i trpi umjesto da protestuje sve dok se privremeno ne ukinu akcize za gorivo
Litar goriva skoro 3l mlijeka
I nevjerovatno čovječe kako još više vozimo nego ikada, kao da smo debili, često sam na biciklu i primjetim da je promet još gušći, stokholm sindrom svegam.
U Mađarskoj cijena dizela i benzina fiksiranja na 2,35 KM, a nasi niti da se akciza odreknu, sad je njima zlatno doba jer se kasa puni kao nikad prije, a narod ko je..
Uvedite plavi dizel za poljoprivredu DEBILI
Mnogo lijepa fotografija!
Ko da stoka pije naftu umjesto vode.
Ne pravi se mlijeko od goriva
Bitno je da se parada sramote održi u subotu, to su nam neki prioriteti prije svega u državi a poskupljenja, o tome cemo ovako preko komentara lajat.
Mora se prec na konjski i volovski pogon sto nije nemoguca misija za bih
ne serite koliko znam i mlijeko je poskupljalo
Poljoprivrednike, koji plasiraju proizvode na domace trziste, osloboditi svih drzavnih dazbina na gorivo, struju i sve sto koriste u procesu proizvodnje, ma kar to bila sijalica iznad travke. Sve da kupuju bez akciza, pdv i bilo kakvog poreza
Pa kako glasate tako vam i buducnost kroje
Svako za svoje pa kad bi pokrepali hehe
Kaze Novalic rak dobio da svako moze gorivo kupiti. I djeca mu dobila rak ko i on
Cist vam primjer dajem ,kako nas drzava nagdadzuje sa posticajem da i ova mrsava krava nema krov nad glavom.Dok pojedini u gradu ni zemlje u vazni nemaju a imaju te privilegije. Sad mi obijasnite jeli poljoprivredni proizvodi dolaze iz frizidera.
Diži mlijeko na 3 marke i riješen problem. Niko se ionako neće buniti
Nema dovoljno kesa u opticaju da se to moze izvesti! Sve je ovo igra nije u pitanju inflacija nego stagflacija gdje plate ostaju iste a cijene idu gore do neba, u prevodu namjerno izgladnjivanje stanovnistva sa ciljem da se dokopaju imovine koju ce prosjecan gradjan morati davati za obrok!
Promijenis proizvod sa mlijeka na sir, i zarada puno veca... Parola je: Snadji se.. Vidis na sto svijet lici i kuda ide...
Tsunami Ja ne bih plakao već bi se pretstao baviti poljoprivredom i tražio sebi drugi posao , ako je sve tako crno kako kažeš.