Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uveli ste sankcije koje se mogu zaobici. Dakle, niste uveli sankcije!
Kako se tek uzmaju provizije u ovoj trgovini sada... Pravi ratni profiteri u EU.
I kao cudno je sto se ruski plin placa u ruskim rubljama? A uredu je da se placa u američkim dolarima? Uredu je da mi placamo turski tekstil u američkim dolarima? Uredu je da citav svijet ima obavezu da drzi traznju za dolarom kako bi se on mogao neograničeno stampati? Na taj nacin Amerika se bogati na racun citavog svijeta.
Vidi veselja kod djhikana kao da pare idu u njihove dzepove haha. Djhikani razmislite malo i recite dali ce se sve ovo na srednji i duzi rok isplatiti Rusiji?
Pitanje je do kada ?
Jest drago pro rusima sto cak 20 konpanija iz cijele EU otvorilo racun u ruskoj banci. Koliko kompanija je ranije s njima trgovalo???
nije govno nego se pas posro
Samo lova važi... Kakva Ukrajina i sankcije...
Otvorice pola Evrope,svijet je licemjeran,sad i u rubljama moze nije problem,samo da je meni dobro to znaci da su ga Ukrajinci ispusili ko i mi prije 25 g.,ovi te loze da ratujes,izginuce ih milion u Ukrajini,ostati sakato i siromasno,da bi ovi u Evropi imali sve bez oskudice,nazalost to ce ovi u Ukrajini shvatiti i vidjeti,tek kad se EU pocne opet lizati sa Putkom.Kao sto se sad lizu sa Vucicem,a koga je briga sta smo mi prezivjeli.Nema pravde.
To sam rekao prvi dan invazije, dzaba ginu dok ih Ameri loze.
Rusi podrzavaju rusenje drzave BIH. Zasto mi placamo ruski plin onda? Zasto se ne rjesavamo ovisnosti o ruskom plinu? Zasto ne gradimo toplovod Kakanj Sarajevo? EU ce sigurno podrzat taj projekat kao i ekolozi. Gradjani ce imat jeftinije grijanje. Bosnje sto sutite i placate rusima da unistavaju drzavu BIH preko Dodika i Covica
Lolllll money talks bitch