Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma no sikiriki pokrice to braca arapi ,Dodiku obecala ova delegacija sto je voda po RS-u .
A nama evo cvjeta cvijeće na sve strane, usred Novembra. A najviše KURANFIL.
sad ce 'hodze' da te napadnu zbog ovog kuranfil haha
Ovo su samo brojevi, a u stvarnost je drugačija. RS veliki dio tog uvoza plasira u Sarajevo, sve što se prodaje iz Srbije u Sarajevu ( a to je 70% robe u prodavnicama) ide preko firmi iz RS-a. Prodajući to smeće oni u stvari zarađuju.
U pravu si, ja sam se šokirala gdje su nekim proizvodima promijenili samo slovo i naravno made in Srbija, odsada gledam gdje se proizvodi, ne samo zbog slogana "kupujmo domaće" već zbog stvarne kvalitete.
Kod sljedeće kupnje dovoljno je samo da pogledate u BARCODE / Ako su prva tri broja 387 to je iz BiH !!! - 860 srbija. - 385 HR. - 389 CG. - 383. SL. > 387 ZA DOMAĆE < :))
ee jel se na ovo treba reci mašala ili sta vec ? :)
Rs dobro poslu je Doka ima pola Milijarde i ostali ratni pofiteri koji kradu svece to narod da palti.
Jesmo li mi u Federaciji nesto bolji ? Cini mi se da Srbadija vodi statistiku, a mi se ni ne bavimo ovim pitanjima.
1.5 miliona stanovnika ne moze ni popisanu milijardu eura obrnuti godisnje, jos od toga, vjerovatno pola otpada na kredite. Na zapadu grad od 50 000 stanovnika obrne godisnje vise od milijardu eura.
..nema veze i oni ce da uzmu kredit...