Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bar na nesto da mozemo biti ponosni !
Č.J. naziv firme ovdje su nazivi firmi ubitacni uskoro možemo ocekivat naziv neke firme ŽNj.
Odlicno haman svaki dan cujemo neku pozitvnu priču na klix-u. U supermarketima malo, malo naletim na neki BH proizvod...Izgleda dok se mi koljemo po forumima jer smo svi "anonimno pametni" drugi ljudi nešto stvaraju. Svaka čast svim vrijednim ljudima !!!!
Kao i uvijek apsolutno pretjerivanje i pokušaj lošeg PR. Pokušavaju stvoriti pozitivnu sliku kod naroda u regiji zbog narednih sudskih postupaka koji će u kraćem roku oduševiti mnogobrojne članove zajednice u Bišću. Poigrali su se sa pogrešnim ljudima. Hadžija je do '84 bio teški alkoholičar da bi na ruševinama svoga brata izgradio muku od pilane koja je bezpravno radila i do zadnjeg dana bila na sudu. A dva nesposobnjakovića, jedan da je jedva završio osnovnu i zanat. Drugi da nije svojom nesposobnjošću izazvao sam udes i ostao unakažen ne bi ništa postigao jer se smilio austrijanac na njegovu priču nakon što je 2 godine po bihaću ispijao i zadnju kap alkohola te gubio vozačku zbog svog ponašanja. Ali ne obećavajmo previše nego sačekajmo naredne mjesece.
Č.J. naziv firme pa ovo nema ni u Zanzibaru.Pa ko je davao naziv firme mogao je dat naziv i ŽNJ.Mislim naziv firme veze s vezom nema.
Jbte koliko je u bivsoj SFRJ bilo ovakvih uspijesnih prica, a kako kaze Damir Niksic danas Zapad ubija za ovakvo trziste. Nekad je bilo dovoljno da Tito ode i popije kafu i posao zavrsen, sta smo mi imali covjece :-( Svaka cast i puno uspijeha u buducnosti firmi iz Bihaca...
KAO U DOBRA stara vremena
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu
Jos samo da vam prugu obnove,naprave bolje puteve......
ovo je uspjeh... od nule do imperije
Svaka čast,nema ništa ljepše nego vidjeti vrijedne i radne ljude,ovakvoj firmi su potrebi extra zavarivači,ima tog kadra ali nedovoljno,neće djeca da uče,pravi zavarivač sa certificiranim atestom košta,takve radne snage nedostaje na zapadu,ko bolje plati tamo će i raditi.Atestirani zavarivač uvijek ima posao i to da bira firmu. Uglavno sretno,akoBogda da"oplodite"vaš kapital i da pazite na radnike,da ih nagradite za njihov trud a to odmah"rađa"još bolji kvalitet,disciplinu rad i red...