Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos jedna mašina za pranje novca.
jel vo jope predizborna???!! Naravno, docice, neko ce se ko janje pod zub baciti i po ko koja piva ljosnuti,..prisloniti ko kakva sekretarica u obliznjem motelu,....najaviti se svecano i bucno ko naka hidroelektrana(od cega Boiga pitaj) TEK da se ZNA i izio vuk magarca Neko ce za jedno 5 godina(ko prezivi) se pitati,..yebote a dje ba ona hidroelektrana, bas je bila super ideja
Moram te razocarati i reci, da ovo ne moze biti predizborna kampanja, jer je EPBiH cekala dozovolu od opcine kao i od ZE-DO Kantona koja je nedavno izdata. Osim toga, za projekat je vec dignut i potpisan kredit, a izvodjaci se vec biraju. Da je predizborna, ne bi se projekat poceo pripremati prije 3 godine, nego sada.
Vranduk - svjetski rekorder po broju hidrocentrala. Evo su jednu počeli praviti i 15.9.2010. Siguran znak da se približavaju izbori. http://www.klix.ba/biznis/privreda/silajdzic-ozvanicio-pocetak-radova-na-he-vranduk/100915107 "Izgradnja protočne hidrocentrale "Vranduk" instalirane snage oko 20 megavata, trebala bi trajati oko četiri godine, a vrijednost investicije je stotinu miliona KM."
uskoro 2015 hidžretske pocinje :)
Samo naprijed Zenico..!
Mislim da je ovo odlicno, i da ce uz prmeijera Niksica i uz Grabovicu, ovo sigurno biti u radjeno i dati vidno dobre rezultate, te samim tim biti veoma znacajno ua BiH.
Dobro je da se gradi bilo šta... Drago mi je. Stuje imamo dovoljno... čak i za IZVOZ. Grade se hidrocentrale... u izradi je par projekata za izgradnju novih i proširenje postojećih Termoel-ektrana...??? Vodu za piće uvozimo, mlijeko uvozimo... meso uvozimo i tako dalje da ne nabrajam. Bilo bi mi još draže da se izgrade neke ozbiljne farme ili ozbiljnije fabrike za flaširanje vode ili sl. VALJDA BUDE I TO.
'ajde brate ne zezaj eno zgrada poreske uprave se renovira svake godine i ulaže se novac :D
HE Vranduk? Od svih mjesta izabralo se najljepše da se uništi... :(
A ko si ti da kažeš jesam li? Očigledno nisi mak'o iz dvorišta kad ti je to jedina opaska na moj komentar. Pa ne vidim da te briga za ljepotu tog mjesta i za ono što HE učini toku rijeke Bosne na dužoj trasi.
A rijeka Bosna je jedna ljepotica, cudo jedno. Ova brana ce barem malo zadrazavati da smece ne ide nizvodno
PRIKAŽI ODGOVORE (3)