Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ode uprava, dolazi nova, delegirana od zna se koga, aluminij dobiva novu i povoljniju cijenu struje, i svi žive u sreći i veselju vidi se da dolaze izbori, hvataju se startne pozicije
Istina o upravi http://tinyurl.com/kp7mln2
"Dakle, uvijek je neko drugi kriv" potvrdili su 17 doktora nauka sa Ekonomskog fakulteta Split
Elektroprivreda redovno raspiše konkurs za prodaju viškova el. energije, ali Aluminij ne bude najpovoljniji i zbog toga je primoran da kupuje struju od drugih trgovaca. Na kraju pitam se zašto bi EP prodavala jeftinu struju Aluminiju i time ostala uskraćena za dobit da bi Aluminij pozitivno poslovao? S obzirom da je Aluminij u većinskom privatnom vlasništvu onda treba poslovati po tržišnom principu. A zna se, ako Vlada dogovori da EP prodaje struju Aluminiju ispod tržišne, onda se treba za tu razliku i uvećavati Vladin kapital u Aluminiju (jer je taj novac ustvari Vladin novac od EP), ali Vladi ne daju ni primirisati tamo zato nema smisla ni da im se daje jeftina struja.
Bilo je i vrijeme...
Premijer stvarno radi posao za koji je placen, uvijek problemima nadje rjesenje!
Jesi li ti lud ili šta ? Jel vidiš da taj rad se više svodi na šuplje priče i slična TV gostovanja ... Ništa se nije značajno dogodilo NIGDJE ... Nije gori od Brankovića, ali veze nema ni sa čim !
bravu u sta gledas!
Nikšić svaki put sve vise i vise dokazuje da je svaku glas njemu dat vrijedio.
Premijeru sve pohvale... Za gradjane, za nasu zemlju uvijek si tu i to si dokazao na mnogo primjera do sada.Samo nastavi..
Svaka čast Nikšiću, mora da je SDA izgubila izvor finansiranja
premijer jeuvijek uz gradjane i radnike i to je vise puta dokazao, zbog toga moj glas definitivno ide njemu