Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ne spuštajte cijenu ... ne dajte nam ništa dok su fašisti na vlasti , nebil raja izašla i pobila ih ko pacove
MOJ BABO JE POBJEGO IZ BOSNE DAVNO JOS PRIJE RATA JER JE KAZE NAS NAROD POGAN I PREVARANTI SU I SAMO HOCE ZAVRNUT...BABO POBJEGO 1985 IZ BOSNE U ZÜRICH KAZE NIKAD SE NIJE POKAJO SELAM IZ ZÜRICH
ZASTO SE VEC JEDNOM NE GRADI ALTERNATIVNI GASOVOD HRVATSKA - BRCKO - TUZLA - ZENICA - SARAJEVO - MOSTAR - DALMACIJA?
Ukinuti Sarajevogas,Toplane i Energoinvest ostaviti samo BHgas... uhljebe poslati na biro cao zdravo...ha ya
Aiii bice smoga i ove godine za izvoza...pripremite gas maske ....bleeeeee🐑🐑🐑
BiH izvozi struju a zavisi o gasu? i djete iz obdaništa vidi riješenje za ovaj problem i energetsku neovisnos
a koje je riješenje prosvijetli nas molim te
očigledno se nemožete pohvaliti inteligencijom jačom od djeteta od 5 godina
Ne određuju ni Srbija ni Mađarska cenu gasa. To su samo tranziti..
@vojvodalazar Vojvodo ovde serdar.. Ne kenjaj, bre... Cena tranzita se uključuje u cenu isporuke. Cenu gasa formira dobavljač.
Povecanje nameta je neminovnost, po osnovi razlike koncepta sistema u odnosima bivse drzave i ove. Komunisti su gradili i stitili svoju privredu i proizvodnju i nisu dozvolili strancima vise od 49% udjela u kapitalu. Osnov je bila struka i odgovornost, za korupciju. Dok ovima je glavno klerikalizacija i truhli kapitalizam, enormna administracija, enormne glasacke baze, prekobrojni borci i razni djabalebarosi, a nekada mocna privreda i struka je unistena.
Ukidanjem Kantona i ukidanjem 4 firme !!!! cije marze HEBU nas !! Malo jedna malo druga pa dok dodje plin do potrosaca :((( uhfff
Fino bil legle akcize na gorivo ako budu tog datum UĆERANE SILOM. KO BUDALI ŠAMAR ! Ako Penis ne vidi ni jedan razlog zašto ne AKCIZE. sada eto odjednom DVA RAZLOGA zašto ne :)
U STARTU
DA bilo koji koji je vlastodrzac misli na ovaj narod bilo bi drukcije sve.Izvozi se struja p.o. nizoj cijeni od one koji obicni smrtnici placaju.Mijenjaj te politiku prema narodu pojeftinite struju napravite novi gasovod pa DA vas niko ne moze KAKO KAZETE UCIJENJIVATI ALI treba uloziti u izgradnju svi hoce odma pare DA uzmu.Plodovi rada se UBIRU NA KRAJU SAMO KOD NAS
tako je to kad su nam politicari strani lobisti i placenici
Prevedeno; da bi opravdali poskupljenje struje, mi cemo lafo prvo dici plin. Niste ni svjesni sta vac ceka poslije izbora iduce godine.
Joj odo odavde
Hocemo jeftinu struju, onda izvadite instalacije skupog ruskog gasa. PODIZITE STANDARD VISE. KAKVE AKCIZE KAKAV GAS.
Ma poskupite slobodno... i onako sve poskupljuje pa nek poskupi plin...
politicari su izgubili svaki dodir sa realnoscu, imbecilno je da su rezije 30% moje plate, niste normalni kreteni