Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kumulativni rast zadržan je samo kod akciza, zahvaljujući ekstremnom rastu naplate akciza na uvezene cigarete u junu od 99 posto, a kao rezultat gomilanja zaliha cigareta iz Hrvatske pred ulazak te zemlje u Evropsku uniju. Koji nedostatak mozga ...mjesecima se znalo da HR ulazi u EU od 01.07. i da će gomilati zalihe cigara ovdje i naši im to dopuste ..istvovremeno im to njihov ministar finansija Linić u vlastitoj državi onemogući ,naknadno m naplativši razliku akcize na nagomilane zalihe prije poskupljenja...koji moroni ovi naši iz UIO ...parafrazirani Tito : S ovakvim stručnjacima ova država ne treba da strepi da neće propasti :-)))
Nisu moroni nego TDR ima dobre veze u BiH... Vidiš da nisu podigli cijene proizvoda... atakuju na FDS sa svih strana ... Al glup je naš čovjek ... na sve nasjedne ..: :D
kako sad to ?...zar nije onaj iz mmf izjavio da nam ide nabolje i da ce mo lako servisirati dug :)