Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je bila Juga i zadruge nije vam valjalo,daj da bude nase.A sada kad je vase i kada vi treba da mislite o tome unaprijed daj da drzava brine o vama.Klasicna seljacka politika.Ni ja ne dobijem nista dzabe kad kupim na pijaci.Htjeli ste "demokratiju" i slbodno trziste,tako da ste dobili sta ste trazili.
ovo je zemlja ovisnika o pomoći države, nema samostalnog čovjeka
ma imate i vi para, ne moze vam se marka vidjeti da je izvadite koliko ste tvrdi.
To je bas zato, jer imamo vlasti a ne vlast
no sikiriki....sad ce vlast macolu u ruke pa da vas u potiljak zatuče....
Sutrašnja vijest: Federacija BiH se zadužila novih 20 miliona KM prodajom trezorskih zapisa.
Vršim besplatno popravljanje i vađenje zuba, uz nadzor i asistenciju vrsnih doktora specijalista, na stomatološkom fakultetu. Kod nas ste u sigurnim rukama. Javite se na kontakt telefon: 060-310-3887
Kad bi se i zemlja mogla prenijeti u drugu zemlju, bilo bi preporučljivo otići negdje gdje država ima strategiju i brine o ključnim resursima, kakav je, recimo, hrana.
A vlasti iskoristile dok ste na koljenima pa otkopcali sliceve...
D a ste trazili od B O G A a ne od ljudi i da ste VODOM a ne rakijom zaljevali zasada možda bi šta i požnjeli čast izuzetcima a sada tražite da vam VLADA pomogne samo B O G pomaže