Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlična ideja, napokon da i mi imamo ponudu kao i druge evropske metropole. A imamo i dosta toga za ponuditi!
Lijep gest, samo bi bilo lijepo da se malo orijentišete i na stanovnike Sarajeva
I 5 mjeseci poslije prolongirali izdavanje ove kartice
Sve super, al zar je moralo da se ceka do septembra, ne moze sad jer su zaposleni (svi redom) iz turisticke zajednice na odmoru? Naravno da svaki zaposleni treba godisnji odmor, al sve privatne firme rade i ljeti i zimi, jer nisu SVI na godisnjem
I 5 mjeseci poslije prolongirano izdavanje jer nesta kasne
Ko nam kreira, ko nas vodi, ko nam istoriju piše. Plagijatori, guzeljani, sjecikese, sitne duše.
hoce i dalje moj rodjak placati 20km zicaru a ja 6 ili i to ulazi u cijenu
Ovaj hadziomerovic je dokaz da je u bosni teze biti kanta za smece nego direktor
Ovo je treci put da se pravi jedna te ista kartica, sta je rec?
I 5 mjeseci poslije je opet prolongirano izdavanje jer nesta kasne
imaju ljudi svoje pare nek plaćaju šta hoće od onog što ima, nek idu gdje hoće. to i jest kvalitet boravka u sarajevu - sloboda. a ovi što vode tu akciju su paraziti koji bi da poslože i skockaju goste u vlastitu kutijicu, oni svjim hirovima uništavaju turizam po kakvom je grad prepoznatljiv. niđe kraja pljačkaškom i zelenaškom mentalitetu
Gledaj ovog hadziomerovica bogalja, uhljeba i pijanice, osusio se od alkohola
Ovo nije novo, samo jeste nova krađa. Ovaj lik je obećao podršku mladom timu Sarajevo Card-a i onda im uzeo ideju i "otkrio toplu vodu". Ta su djeca dobila i neke investicije i poticaje, što puno govori o prostoru za investiranje u ideje u BiH. Nikad mi nećemo naprijed ovakvim pristupom, svaka čast na potezu ovog ublehaša. Na žalost, to nikada neće zaživjeti, od krađe nema hajra.
E cuj Bakir Hadziomerovic direktor JP Sarajevo.
Sve pise sano ne pisu cijene kartica
Emir, direktor javne ustanove!, doš'o nepočesljan u zgužvanoj xxl polo majici i reprezentativni press Grada Sarajeva. Koji krkan!
Bakire,kvazi ublehašu istraži malo, kao što si prije istraživao - jesu možda od nekoga ukrali tu ideju i zar već ne postoji ista takva kartica u Sarajevu ?? Ili ne smiješ jer stranački nije podobno.
Čekaj, je li ovo "onaj" što je rekao će podržati Sarajevo Card (https://sarajevocard.com/) i onda ukrao ideju?! Ideja Sarajevo Card predstavljena već u Dubai kao Bh proizvod. Ovako se ubija Bh privreda i ideje mladih. Nije ni čudo što odlaze.
Bakire idi kod Senada na Face i napravi svoju 60 minuta, radi šta da se zna da si uradio.