Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hotel Kardial je poznati turisticki centar I najskolovaniji turisticki kadar je tu. Kao da nisi na balkanu
Ne ser. Bio ovo ljeto, totalno razocarenje. Pa ova slika sa naslovne je Kardial. Ja mislio bazen kad tamo voda do clanaka 🤣
Poznata banja u Teslicu je zivi kupleraj i zbog toga je poznata. I ne rise.
Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje salje svoje osiguranike u Teslic jer kod nas nema dovoljno kapaciteta u toplicama. Zbog toga je veliki broj nocenja iz Hrvatske.
Napredak za turizam u rs-u,sobzirom da su unazad nekoliko godina hapsili zalutale kuvajčane u Banjaluci.
Trazimo kolega s posla i ja na Navigaciji gdje bi mogao biti hotel u Tesliću...nema i nema, reko sta si kucao...kaze pa KardiNal.... oplačem kad god se sjetim :D U zdravlje
Jel se nocenja racunaju i kad svaleri uzmu sobu pa se racuna kao turista? :)
Oktoberfest u Münchenu posjetilo 7,2 miliona ljudi. Kakav smo mi jad i cemer, a busamo se kako smo evropska ljepotica.
Svako ko u Tešanju ima svalerku, a imaju ih podosta vode ih u Teslić na gimnastiku 🤣. Pa to svako živ zna.
Ne znam.sta turisti tamo imaju da vide u rs genocidnoj tvorevini....osim masovni grobnica, logora!
Svake godine se sve više dijaspore rađa i dolazi na odmore kući. Posle godišnjih odmora tzv rs ko pustinja kao da se desila kataklizme nigdje žive duše.
cuj 160K nocenja u lukavici?! to garant jer je skup smjestaj u sarajevu pa otisli tamo :D. u lukavici nemas sta vidjeti osim stambenih zgrada i kuca.
Ovi popisivali dijasporu
Cuj Teslic, buhahahaha, ovo neki vic.
Premašili milion NOĆENJA? Ja mislio turista. Da su turista, to bi bilo nešto. Crna Gora imala 12,43 MILIONA noćenja 2022-e. RS premašila 1 milion, lol.
Bosnje iz dijaspore obilaze rodna sela i gradove....tuzno....a ovi se hvale turistima
Nema se đe omladina trehat pa sobe se izanjmljuju 🤣✌🏻
REUMA TURIZAM