Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah mi je lakse, u Federaciji nam je prosjecna plata veca cak nekih tridesetak maraka. Ko im je kriv sto Dodu ne yamjene Bakirom.
Ne mere i jare i pare. Ili nacionalizam ili pare, pa birajte.
eto kod nas je bolje 😂ma mrs u pm
zato imaju nocne vukove i srbstvo ,sta ce njima pare.Samo mrzite od toga se zivi nacionalisticka bando
ovo je prezentovano u smislu kao da je u FBiH prosjek 2000KM pa se kao cude u FBiH kako oni mogu prezivjet u onom dijelu BiH! Jel samo ja imam osjecaj da nas neko zajebava?
A jbg, ljudi sami sebi biraju, niko im nije kriv.
Vecini vjera zabranjuje da budu nezadovoljni. Kad mandrknu na nebu ih ceka puna potrosacka korpa i raznh mirodjija.
OOOOO ĐIKANI CRKNITE OD GLADI
Kaže Federalni zavod neki dan da indikator "potrošačka korpa" ne objavljuju od 2008. :))) Debilčine. Kod našeg Dode je sve transparentno. Ma ni da ne pokriva ni 2%, glasaj glasaj glasaj. Što bi rekla hanuma Marija Antoaneta, ako nema hljeba jesti ćemo kolača.
ta prosjecna placa je rezultat budjetskih korisnika, a palce u realnom sektoru u rs su porazavajuce, nije ni u federaciji bajka, ali je daleko bolje stanje .... ned i mleko bajooo moj
med
kao u federaciju nesto bolje?
Eto nama u Fedraciji je bolje. Sta pokusavate?