Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šminka arane šminka
Rast možete očekivati i sljedeće godine jer će dosta hrvatskih kompanija doći u BiH jer ne mogu kao članica EU izvoziti u države potpisnice CEFTE,mogu ali moraju plaćati neke poreze tako da im se ne isplati i ne bi bili konkurentni, dio svoje proizvodnje će preseliti u BiH. Valjda će još koja strana investicija da zaluta u BiH. Evo gradi se i taj Autoput pa sve su to investicije samo ne smijemo stajati u mjestu.
Čim nema SDA, *** ih otac pokvareni i bolesni, odmah se otvaraju novi vidici.
Svi statistički podaci o stanju privrede u BiH su ohrabrujući jer stalno pokazuju napredak kada se uzme zadnji period od 20 godina, ali ako se uporedi sa stanjem prije 1992. godine rezultati su 100 puta slabiji, vjerovatno statističari griješe.
Možda nešto raste kod parazita na državnim jaslama, ali kod nas običnih smrtnika, koji moramo raditi za život, ne raste ništa osim broja dana kada se mislimo hoćemo li imati staviti koricu hljeba na stol.
Tako je!!!
Ma ja, svi pomrijeste, ali ipak imate za kompjuter, internet, mobitele, auta, puna kolica u tržnom centru. Dosta šuplje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cim SDA nema apsolutnu vlast, odmah pozitivni trendovi :)
pa nikad niko nije ni imo apsolutnu vlast
Imali su je oni 20 godina ...
Pricajte vi sta hocete alo BIH je jedina drzava od Grcke do Austrije i Madjarske koja od 2008. godine do prosle godine nije imala pad privrede. Npr pad Hrvatske je bio 3.7%, a Grcke 18.9%
pa to je normalno kad nema više šta da padne sve je na dnu već 20 godina
U rs pad od 15% a porast u fbih od 20%.. Ovo je samo sminkanje situacije, plate u fbih kasne budzetskim korisnicima.
Ne kasne u Federaciji nego tamo gdje SDA blokira. Na primjer u TK je SDA blokirala donošenje budžeta i izazvala haos. U KS SDA pravi haos i plate kasne kako su došli na vlast. Korisnici federalnog budžeta imaju redovne plate. Sretna je okolnost što SDA tamo ne drži mjesta premijera i ministra finansija. Iako su pokušali blokirati i taj budžet, *** ih otac bolesni i pokvareni, on je ipak donesen.
gledajte indikatore lične potrošnje koji opadaju pa ćete vidjeti realno stanje u ekonomiji. porast građevinskih radova je vezan za angaziranje domacih firmi na gradnji "mitskog" autoputa a pad uvoza je zat sto nema domace potraznje jer ljudi nemaju para. ne kakite bezveze o nekoj boljoj ekonomoskoj situaciji kad je nema. i kad bi bila to nebi nista znacilo za obicne gradjane jer bi sve pohapala budzetska administracija i politicari
hajd ne seri pametnjakoviću
Ne seri, dobro ti čovjek kaže.