Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skuplja voda Plate iste Ovo nisu istine Hljeb
Možda je došlo do poskupljenja struje u RSu. Taj dio nisam upratio. U FBIH nije garant. Osim ako ne kradu preko računa, e ne obavještavaju. Sumnjam,
Lijepa ova bajka da je u BiH, nešto jeftino, treba djeci pričati prije spavanja, a kraj bajkde da bude tako je cijena pala, a tata/mama ti kupila biciklo i sve ostalo.
i playstation i to dva joysticka imaju majkem
Jest jeftinije malo sutra. Recimo pojeftinila Senzacija Kiwano od 1,5 l sa 1,50KM na 1,40 Km ali zašto? Pa zato što je zima i ljudi nisu toliko žedni i sl. Prodavači ne mogu prodat pa mame kupce nižom cijenom. I tako sva bezalkoholna pića. Čuj pojeftinilo. Nije nego potražnja manja jer je hladno.
koji prevoz? da nije mozda gorivo pojeftinilo ko u svijetu? Nije! A jah, mi trosimo zalihe koje smo kupili po skupoj...
e cuj namjestaj
jel za poso
U oktobru, tramvajska karta je bila 1.60KM (kao i obicno) a i hljeb je bio, kao i obicno. Gorivo nije pojeftinilo niti cips sa paprikom (koji inace volim), tako da mi ova statistika nije bas najjasnija.
Rekreacija i kultura skuplji za 0,1 % ?! Svicarci ce nam pozavidjeti na preciznosti:)
vidjeces, samo dok se mi tamo malo odomacimo.Sjebacemo im znanje i njima i gdji Milki i satovima i onom supljem siru iii.....svemu.;)
http://shamaiba.com/wp-content/uploads/2012/03/izvolite-gospodine.jpg
Hvala aliji i njegovim ljudima i njegovoj humanitarnoj oganizaciji SDa sto su nam zivote ucinili gorim i dalje nastavljaju .Jebo li vas mrtvi pra tata.
Ono što je jeftinije ne prelazi ni 1 %, a što je skuplje to je i po nekoliko %
garant ce kod nas nesto jeftinije biti -.- sve se bojim da hoce
ah bice isto kada bude rime u mom postu tj. kada se ´liderima´ prohtije :L