Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
seljadija je uzela vlast. gradski klošari ko oni autohtoni brcaci imaju svoje grupe: raja iz brckog,brcanski avlijaneri,..masu glupih grupa postravlja stare slike,,slike starih ulica,preduzeca,pa kako je bilo nekad,pokušavajuci zaboraviti:da su ih seljaci uzeli,da seljaci vladaju,da im seljaci kroje kapu.brcko je kito-grad!
Tuzlanska firma, gradice je lukavacka firma, radice radnici iz srebrenika, tuzle, od brckog je dobio dzaba zemlju i podsticaje a u brckom ostaje q urcina
Krajem prošle godine dogovoreno a ćekali se izbori ove da se poćne raditi mada je vijest super,da je bogdo više ovakvih a manje o korupciji,kriminalu,ratovima,inflaciji,energetskoj krizi i gladnima u svjetu.
Zaplijenite ono sto su opljackali izmetbegovicici i ostali iz sda mafijaskog klana, pa cete dobiti toliko sredstava da 100000 porodica narednih 10 godina ne mora raditi.
Haha Bit će kao i sa Liberty group. Digli prašinu, oprali pare i raspustili ljude...
Zašto ovakvi projekti čekaju uvijek izbore i zašto je to uvijek SDA?
Pljačka na vidiku u režiji sda razbojnika
Pa vi recite da nas sultan ne ispunjava obecanja…Moj glas ide samo i iskljucivo Bakiru i njegovoj SDA.
Gdje god je sda samo laz i prevara, a sve vjernici, koji samo u pare vjeruju. Sta cemo alija ih dobro napametovao. Nas mislilac, jedino sto je on mislio sa guzicom, a ne sa glavom, jer u njoj mozga nije ni imao kao ni sincic mu. Nadam se da ce sin uskoro za babom na Kovace.
Bio sam u brckom kod jedne sto radi preko oglasa u centru jedna zgrada gledam prezime od stanara srbi napisano na cirilicu bosnjaci i hrvati na latinicu dosta je mjesano al svaka cast zive svi skupa sve uredno
dat ces mi njen broj, Jel valja čemu da se ode. :)
3D realizacija