Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Načelnik na otvaranju mesare, jebo te kralj
Cuj mesnica a vazda smo govorili mesara
.....besplatna reklama za izborne donatore....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
jbm ti, kad pomisliš da smo dotakli dno, vlast iznenadi kako može još niže, još bijednije... Neka Mujanić otvori 501-u mesaru, svaka mu čast... Ali da press služba opštine Novi grad, poziva na skup i roštiljijadu, da se opštinska infrastruktura mobiliše oko "Mujaniča" stvarno nema pameti... Hoće li tako svakom privredniku, pijačaru izaći u susret... Zvaćemo te Efendiču, na svečano otvaranje, tezgu na Heci, ...ajd čik ne dođi.... Prodajemo eksere i metle....A što se tiče domaćih mesara... o kakvoj to domaćoj proizvodnji pričamo... da nije šverca ovaca i goveda preko Drine... prema oskudnoj proizvodnji u BiH kilo mesa bi bio preko 30 KM.... Organizovana švercerska mafija čamcima i kamionima prošvercuju hiljade grla žive stoke. Prije 2 godine akcijom uhapšeno je preko 50 osoba, policajaca, švercera, među kojima je bilo i poznatih mesara iz Sarajeva.... Da li je ko koga osudio boga pitaj...
Zamislite da bilo koji, pa cak i okalni portal recimo u Njemackoj objavi: Sveco otvoren stand s virslama u Minhenu.
Odlicna stvar...kupujmo domace :)
već je tri dana ova reklama na klixu,bravo načelniče vidi se da ne žališ za reklamu
jebhe.m i vas i mesnicu ,maknite je sa udarnih novosti ko da ste otkrili toplu vodu...
Ne zna se jel luđa vijest ili komentari. Još jedan biser novinarstva.
Kupovinom našeg mesa iz domaće proizvodnje doprinijet ćemo razvoju naše privrede i zapošljavanja
Procitah jedan komentar: Jesmo ekonomska sila Vijest nam otvaranje mesare. A moj komentar bio bi: "Do 2012. godine vijest nam je bila reketarenje Imamovića od strane Damira Hadžića i tal na relaciji Damir Hadžić - Esad Radeljaš". Znate da je u pola cjene Radeljaš dobio zemljište "tik" do tramvajsko - autobuske stanice u Nedžaricima. Naravno, razliku su podijelili bratija Radeljaš - Hadžić. Kolika je ta razlika bila u novcu nikome nije poznato, ali je poznato da je Damir Hadžić ubrzom nakon toga kupio stan na Breci...
Ima li Stankovič svoj štand???????????
Saznajem! Da Habul Edin koji je bio nosioc licste SDP za OPĆINSKO VIJEĆE Novi Grad Sarajevo 2012. godine, plaća dvije osobe koje otvaraju na desetine NICK na klixu i blate, pljuju i lažu prema Habulovim uputama na sve što radi Semir Efendić. U vezi navedenog, nedavno se hvalio Habul na Trgu C faze na Alipašinu Polju. Nisu pristali na ovo DNO - DNA pismene osobe iz SDP, nego je našao dvojucu uličara koji su u školi bili problematični i jako loši učenici i srednju školu završili sa visokim procjekom 2. Jedan od njih je uvijek išao na popravni i tako završavao školsku godinu u avgustu. Tako da je ta nepismenost Habulovih plaćenika vidljiva u svakoj njihovoj rečenici. Nepismeni i pišu Efendi(Č), na(Ć)elnik, Mujani(Č), dali, bijo, nebih za 2 lice jednine itd, jako su perverzni, nekulturni i fond njihovih riječi je jako "bogat".
svecano otvorenje mesare?!
SRAMNO! Oni koji pljuju na načelnika i divnog čovjeka Mujanića koji je podijelio više od 300kg mesa na dan otvaranja mesnice. Pljuju oni koji ne znaju da nije Mujani(Č), Efendi(Č) i slično. Nepismenjakovići iz CRVENIH KMERA pljuju po svemu što je dobro, a od njih niko nema koristi na ovoj zemlji (rekla bih da ni njihova majka nema od ovih tipova koristi). Oni su šteta za ovo društvo; njihove laži, podvale, smutnje i neljudska ponašanja, štete dobru i napredku našeg društva.
Diazepam, 10 mg.
Nek je sa srecom, definitivno najbolja mesnica Mujanic. Sve pohvale za nacelnika Efendica.
Ovakvim potezima,Dobrinja postaje grad za sebe sa svim sadrzajima ukljucujuci i prehrambene proizvode domacih proizvodjaca koji su dobili svoje mjesto u istoj.Usput osvrcuci se na komentare dusebriznika opet cu reci da se nije rodio ko je covjeku ugodio.
Jel vas plaćaju za te nebulozne komentare ili lupetate volonterski?
nedavno sam gledao na yt kako nacelnik jednog grada u srbiji otvara vec postojeci toalet na gradskom groblju, ali ovo sa otvaranjem mesare je fakat dno dna.
hahah ali vidi ovog Dede sto je pohrlio u prvi red hahahahah