Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pita novinar: "Imate li kakvu atrakciju u selu"? Odg: "Imali smo, ali se udala prosle godine u Mostar". :) :)
Ma nemaa prava smo atrakcija
Hajd valjda nam neće "turit", al opet bolje nek nas oni preuzmu nek Rusija ili ne daj Bože Dodik sa svojom alijansom..
Pitanje je koliko je Golden Tours iz Tuzle. Koliko znam to je Srpska turistička agencija sa ekspoziturom u Tuzli. Turci uredno zaobilaze Sarajevski aerodrom i avioni im polijeću sa Tuzlanskog. Sve je u redu samo brate daleko aerodrom.
Ne pricaj gluposti... Na Sarajevski aerodrom sad u sezoni pored redovnih letova Turkish Airlinesa svakim danom slijece i po 2-3 dodatna charter leta iz Istanbula, na Tuzlanski aerodrom ih u najboljem slucaju sleti toliko sedmicno ako ne i mjesecno, a i to je zbog daleko jeftinijih aerodromskih taksi
Pgledaj danasnji red letenja za Istanbul leti 5 aviona sa Sarajevskog aerodroma...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)