Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicne vijesti, cesti letovi za Istanbul, najveci aerodrom u Evropi, su jedini ispravan nacin ako se zeli putovati dalje. Sve u svemu, ispravna odluka, naprijed Tuzla! Sigurno ce se pojaviti i pajaci iz Srbije da kazu "hajte kod nas u Beograd", ali presute da jeBeograd #74 aerodrom u Evropi, 90% Srbije leti iz Istanbula, plus sve one zastave sa kokardama...
Naročito ako ćeš putovati na zapad. Prvo 1000 kilometara na istok pa onda na zapad. Ti znaš seljo jedan. Nisi u životu sjeo u avion.
OVO JE SVE SKOLOVANO DA ZNAJU KAKO DA POKRADU PUTNIKE AVIO KOMPANIJE UVEDES TAKSU LJUDIMA KOJI TI DONOSE HLJEB I NORMALNO DA LJUDI ODU UZELI AVIOKPMPANIJU KOJOJ SU MILIONE DALI PORESKI PARA TU SE MOZE DOBRO UKRAST I ZA PAR MJESECI ODE I OVA AVIO KOMPANIJA I BICE ISTO OPET.KO DA LETI U AVIONIMA SKORO 30 GOD STARI.
Pa sa ovim mogu letjeti samo ezdea uhljupi, a pogotovo ovi živinički.
Neka vam uslikaju unutrašnjost ovog aviona,u boljem su stanju GRAS-ovi busevi.
To je vec nesto bit ce pune linije samo će ispušit ovi seljaci s autobusima oni najvise potplacuju da uniste aerodrom