Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ideja dobra,samo nesoosbni ljudi,da im neko plati,odradi a oni da se hvale.
Krajina ima veliki potencijal sto se tice priprodnih ljepota. Svaka promjena je dobrodosla.
Samo sto je na slici BOSANSKA KRUPA za koju je ova tema nevezana, a ne BIHAĆ !!! Ne znate ni skinuti sliku sa neta a da bar 30 kilometara ne promasite !!!!
Uz svako postovanje malo se vise informisi,kuda sve tece rijeka Una i pruza zeljeznicka pruga.Kulen Vakuf,Bihac,Cazin Srbljani,Novigrad...
@frajer sam: Uz dužno poštovanje čitaj šta piše u tekstu : "...turistički voz od Bihaća do Martin Broda.". Drugim riječima niđe veze sa Krupom ! Bitno je lupiti i napisati komentar, a smisao napisanog je totalno nebitan!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bihać - najljepši,najsređeniji,najčišći grad u BiH. Vrijedilo bi svakako ulagat i provodit bilo kakav projekat,pa i turistički voz.
Ja mislio turistički brod, kad ono voz ..:D
Poslije turistickog voza od Sarajeva do Ploca ovo je super ideja (brzina kretanja voza je 35km na sat tako da mozete uzivati u pogledu i da vam nista ne promakne)
al je gotivan voz nemoj srat ocami ja sam se vozao u ovim evropskim nemaju tu dušu nemos cigaru zapaliti
Tu si upravu :) Ali ipak nekad je vazno vrijeme
...dobra ideja...
moja malenkost je prije 7-8 godina donijela konkretan poslovni plan,investitore itd.( ca 3 mil EUR obezbjedjeno) Odgovor jos nije dosao na adresu! posta vjerovatno:)
...moj toni...čast izuzecima, ali kakva smo stoka neviđena, dobro i hljeba imamo...ljudi jednostavno ne žele naprijed...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)