Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogli bi objavit članak koji cirkuliše po svjetskim medijima kako carlsberg bosna pod utiecajem carlsberga srbija sistematski otpušta radnike bošnjake muslimane koji su se pobunili kada je u radnom prostoru okačena slika ratka mladića, da je uvedena zabrana da se zapošljavaju muslimani
Daj link
zar alkohol nije haram?a prije par dana objavljen podatak da smo visokoreligiozna država , sa najviše muslimana! Nešto tu ne štima , ili sam u pravu kad kažem da je kod nas 95% lažno religioznih tzv. vjernika !?!
Nije ni čudo da država propada. Uvoze pivo a izvoze rakiju. Pa onda stranci napreduju na rakiji, a mi stalno trčimo u vece pišat.
Pijem domaci craft
Od naših piva jedino valja Preminger i to ne zato što imaju kvalitetan recepat vec zato sto im valja voda jedan od osnovnih postulata za dobro pivo..
Ne pijem ni jedno nase lager pivo. Sarajevsko je prije petnaestak godina bilo ok ali sad kad ga popijem ujutro ko smrdi iz usta ko da sam vango jeo. Ostali mi se jednako ne svidjaju. Od domacihh pijem par ovih craft iz Semizovca, Vucko npr i slicno, a Gelender je bio solidan, ali mu se cesto znalo desetit da varira kvalitet.
Bosnjo ne samo da voli da pije, vec najvise voli kao u svemu TUDJE da prije, jede, dise, itd...
KOJI DEBILIZAM - pa sva uvozna piva je iz Srbije i Hrvatske a nije ni do koljena našim domaćim. Razlog je jasan, samo pogledaj odakle uzimaju vodu :)
Navedi mi jedno domace pivo da valja? mozda sam nesto propustio...I domaca i srpska i hrvatska su krs, jednostavno ne znamo napraviti pivo. Znamo napraviti vino i rakiju, ali pivo nam je u najmanju ruku uzasno.
Samo kafa !!!!
Gledaj naših pjana ne štima im naša domaća piva nego uzimaj drugom pare trpaj u dzepove Stoko jedna
Normalno, za svoje pare biram, da ne bi slucajno pio sarajevsko il tuzlansko smece?
O vjernici! alkohol i kocka i kipovi i za sreću bacanje strelica prljava su djela šejtanovog rada. Zato se potpuno čuvajte ovoga da biste uspjeli. Šejtan jedino želi da stvori neprijateljstvo i mržnju među vama vinom i kockom, i da vas zaustavi od spominjanja Allaha i namaza. Hoćete li vi, onda, prestati?
Jok ja
oooo trebas vidjeti kafane po Banjaluci blizu kasarni oruzanih snaga BiH da vidis Džehennem pravi em nista nerade kockaju i piju sa sve pedpostavljenim a narod placa