Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaju oni sta rade.. daju podsticaj za proizvodnju sirovine.. ovo voce njima zavrsava po nekomercijalnim cijenama ;) ..
hrvatska i srbija.su toliko toga unistili u ovom ratu u bih, da ih ni hiljadu milijardi investicija ne moze izvaditi. Kupujmo domace, bojkot konzumu i slicnim tvorevinama!
sve je vama drugi kriv samo Alija nije zabijem i njemu i tebi žderi sir i mlijeko ko što si naučio i na pašu s njima
daju im sadnice i poslije ih ucjenjuju sa mizernim otkupnim cijenama.Moderno ropstvo!da se to toliko isplati sadili bi i po Turskoj primjer otkup maline po 2 km.,a Turski orah 21 km ili lješnjik 7000 eura očišćen po toni.Al kod Rualna sredina to nezna važno je da je džaba sadnica.
Kao prvo glup si. Kao drugo Turska klima nije pogodna za sadnju malina, a Turska je jedan od najvecih proizvodjaca voca na planeti zemlji, a vocarstvo im je jedna od najbitnijih grana privrede/poljoprivrede. Kao trece Turci ne otkupljuju maline vec domace firme. Kao trece nemas pojma o cemu balavis kada spominjes orah i ljesnik jer se radi o apsolutno razlicitim stvarima, a cijena Oraha/ljesnika ima svoje razloge koje i da ti objasnim ti sa tvojim malim i ogranicenim mozgom neces moci shvatiti...
nije u Turskoj svugdje more konju nepismeni uzmi knjigu pa pročitaj debilu kao drugo 200 sadnica oraha imam zasadjenih o vrstama neću da ti pišem jer ti je mama glupa dok te takvog izbacila.kao treće navedi sta rade domaće firme s malinom debilu uzimaju jeftino i šalju na preradu izmedju ostalih zemalja i Tursku al tebi je bitno da je džaba sadnica pa ori Konnjino tko ti brani.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo nehljebi koji kritikujete vijest o gradnju dzamija, prijavit se neka vam braca Turci pomognu da manje ubleharite, radite rekli ste da zelite!
BIH PRVAK, ako otvaranje tržnih centara kao što su konzum gdje se gotovo isključivo sve prodaje hrvatsko a ne bosansko onda jeste i Hrvatska ulaže u Bosnu i Hercegovinu.
đe su braća sa zapada, da nam uvale svoje visokokamatne kredite, od kojih će nam jaja otpasti od posla, a opet ih nećemo moći vratiti?
Bosnjacka Bosna znas li gdje idu licemjeri na onaj svjet ?De mi reci imali u tvojoj analizi otpustanja radnika u pojedinim preduzecima ili samo zaposljavanje.Vidjet cemo gdje ce nas odvesti licemjerna krkanska politika
I opet Turska ne valja...
Ovo je samo jedan od projekata pod pokroviteljstvom TIKAe. TIKA inace ima godisnji budzet za BiH od nekih 10ak miliona maraka koji se utrose na ovakav i slicne projekte...
@BiH prvaaak, pa educiraj nas molim te. Baš me zanima o čemu pričaš.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)