Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nema ozbiljnih investitora iz ovih jadnih zemalja kao Indija, Rusija, bivsa Yu, itd. Samo zapadni investitori nesto vrijede, a oni nece da dolaze.
U Rusa ti je kao kod nas. Imas oko 1% bogatih, 90% siromasnih i oko 10% srednje klase. Na zapadu je ovako 1% bogatih, 10% siromasnih i oko 90% srednje klase. E u tome je razlika. Sad sto nekoliko bogatih Rusa koji su pokrali sve zivo dodje i kupi nesto to ne mijenja nista. I nasi tajkuni kupuju na Kipru, Turskoj, Grckoj, gdje znaju da ih nece scepati zakon.
Samo Moskva, jedan grad, ima vise stanovnika nego cijela BiH. A tek koliku povrsinu imaju, pola svijeta zauzimaju, 8 vremenskih zona. U poredjenju sa velicinom i stanovnicima imamo tajkuna dosta.
Političari-čarobnjaci, smisle neki "spektakularni projekt" koji nema veze sa realnošću... Uzdati se u svoj rad.... ostalo je sve gubljenje vremena...
Ajde, koliko smo se mi puta uspavali pa probudili iz ovakvih snova..kakve smo mi sve bjelosvjetske prevarante dočekali i nasjeli na priče o ulaganjima i preporodu..uzdaj se u se i u svoje kljuse, nije dzaba receno....
Nemamo samo mi "gladne" političare...