Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majmuni iz bh telecoma opet su uspjesno pokazali svoje tehnicke sposobnosti. Ista he zo bagra neradjicka kao i u kantonu, grasu i svemu drugom samo sto on ima para pa se moze zaje. Bavati. Al sto jest jest stoka su
ma jasta ti si vjerovatno doktorirao telekomunikacije...
Jebeti tehniku jeste stara nema para sve uzeli politicari iz kase.
Ali ce te pozive uredno da naplate
Danas ocekivo poziv iz kuwajta, ljudi hoce da dodju da investiraju...J#$%ebem VAM SVE ZIVO
Hocete li ove kvarove odbiti od mjesecnih racuna...nekom ste sjeb..li posao danas.
A ja se čudim sto me već sat vremena niko ne pegla. ..
Hoce to kad se radnici primaju po stranackoj liniji, a niko nema skole da otrkije kvar.......
I jos izdaju saopcenje po 2 dana nakon sto ti se problemi pocnu desavati. A i nemaju jadni novca da zaposle jos 100 njak rodjaka da rijese problem, donirali novac strankama.
BH Telecom - SDA familija
Zama l' me dns stari nije ubio radi tog' kvara, hebo vas on.Zvao lik 32 puta, došo kuci, ka'e jesi to se drogiro, pic** ti materna.
...a ti 'ladno po pivama udarao :)