Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korupcija nas je pojela kratko i jasno. Pohlepni političari jako male osobe niskih inteligencija, njima zadovoljstvo predstavlja kad ukradu stotinu ili milion iz budžeta njima to je uspjeh, taj neki lični interes mizerije a ne znaju da je uspjeh da danas radimo za sljedeće generacije da bi bilo bolje
Sifra22Sifra22isback To što sad govoriš to je klasično sakrivanje korupcije i krađe javnog novca iza kreirane nestabilne političke situacija
E cuj velika nezaposlenost a Bajir zaposlio 100.000 ljudi 🤣🤣🤣🤣
Ovako je otkad znam za sebe
Kratko receno opljackali su nas trgovci(naftasi najvise)a i pojedini proizvođaci kao sto su peletari i prehrambeni prerađivaci jer su otkup vrsili po niskim cijenama a svoj proizvod prodavali po visokim cijenama hrane.
Niko nema sto Bosna imade standard raste bez ikakv vlade.
Nike problem vise ni nezaposlenost vec sto je to sve od danas do sutra nikakve sigurnosti,korupcija,losa politika itd itd!
Ovo je toliko van dodira aa stvarnoscu. Kakva nezaposlenost? Pa nema radnika na vidiku, svi smo otisli vani. To sto nije rijesen biro za zaposljavanje i spiskovi i rad na crno to je nesto drugo. Selektivna pravda gdje god krenes tj nepravda. Eto to smo mi.
Tačan broj netačnih podatak, slično izborima.
ludilo 1 dozlogrdilo kažeš Fadil uradio dobar poso SAMO ZA KOGA
Jao sta je ovo. Tekst je dobar, ali je novinar potpuno nepismen. Ne sjecam se kada sam procitao tekst sa ovoliko gresaka. Novinaru: - nije 2022. g., nego 2022. godine; - nije 19 procenata, nego 19 posto ili 19%; - nije 20, 5 procenata, nego 20.5 posto ili 29.5%; nije u periodu januar-juli, nego u periodu od januar do jula; - nije uticaj, nego utjecaj; - u nekoliko slucajeva je struktura recenice potpuno pogresna i upotrjebljen je pogresan padez i slicno.
Bez skole se uzimaju tipovi koji rade za minimalac posao "kuckanja" vijesti.
Da je Jugoslavija i ona kompletna industrija , u ovo trenutno doba 'kriza', BDP BiH bi bio 50 -100 milijardi , a minimalna plata 2 milje eura.#SamoKazem 👍😎
hajde neseite nekontate vi nas sistem, nije raja na birou zbog nezaposlenosti nego tako je to kod nas, pogledaj sa cim dolazekad se prijavljuju na biro
Dok je Komsica bice i korupcije. Nema napretka sa pijanom budalom.Koliko je zla nanio samo sinoc zajedno sa Alkalajem. Svak ce zaobilaziti ovu zemlju a najveci krivac za sve ja Komsic Zeljko.
Uzepeovac - pa da Komšić kriv koji nije vršio privatizaciju, koji nije imao nijednog ministra, a nije kriv onaj koji je potopio Aluminij, koji od Dejtona upravlja finansijama na svim nivioima BiH i koji ima najviše ministara u Vladi FBIH.
Druže nije samo Komšic ima ih bar 50 korumpiranih na visokim mjestima u vladi
Bosna je Balkanski Tigar. Treba sto prije probit VC5 koridor jer ce pola srednjo istocne evrope preko bosne za Grcku i Albaniju. Bosna mora bit jaca ekonomski i razvijenija od svojih susjeda u roku od 20 godina to mora bit kolektivni cilj svih njenih gradjana, a onda navecer neka ili vikendom neka svatko ide u svoju Bogumolju
snazne ekonomske aktivnosti otvoreno par poslovnica neke banke a proizvodni pogoni bilo čega misaona imenica
Taj snazan ekonomski napredak su djelo Fadila Novalica i SDA struktura, zlobnici sa klixa. Kad nam bude osmorka sa Covicem i Dodikom u vlasti nece nam se za trag znati.