Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve budale komentarisu, to je cudo :D
Ukljucujuci i tebe ( I MENE )
Kad kod nas ovo dođe,pa imena Redžep,Fatima,Mujo,Mehmed,Sejfudin,Džemila,Rašid...
Kao da nešto fali tim imenima?
Kao da nešto fali tim imenima?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
mujo poslanik nemoj ni to
fin postupak,aferim...
Sve su ovo INTELEKTUALCI na klixu, moja ti ona :) mašala što vas ima pametnih, najjači smo po "pametnim proseratorima" u BiH.
U pravu si, rijec o imenima a uvijek se raspravlja nesto drugo.
Al najsmjesnije je kad se nasi furaju da imaju 2 slova gdje ne treba kao Emma , Hanna , Enna , Dennis i tako dalje. Pogotova neka rodjena Hana i izbjegla u dijaspori i odma je Hanna. U nasem jeziku se ne koriste 2 ista slova sto se tice tih imena glupani glupi !
http://nepravdajecudo.blogspot.com/
bosanka92 Ti si primjer neinformiranosti i zaostalosti na ovom portalu(uz taliba). Islamisticka propaganda da je is lam najbrze rastuca reli gija na svijetu i da ce zavladat je tako smijesna i lako oboriva da se necu ni truditi. Dovoljno je samo napomenuti da u toj istoj europi svake godine oko 200 000 mu slimana napusti is lam i predje na krs scanstvo,da samo u africi svake godine(prema is lamskim izvorima) 6 000 000 (milijuni ej) predje na krs scanstvo. A tek da zavlada sloboda religije u is lamskim zemljama kao sto vlada u kr scanskim,pa islam bi potpuno nestao. Re ligija koja terorom,ubijanjem i zastrasivanjem namece"istinu" nema buducnosti,jer da je stvarno istinita,ne bi joj trebale te metode.
A bas ti je nick u pozitivnoj korelaciji sa napisanim tekstom. Aferim, hipoteza pada.
sve što bi reko malo bi bilo,najbolje da kažem haj se ti ubi da jedna budala bude manje na svjetu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ti Bezimeni, ko ti kaze da svaki muslimani imaju po 4 zene? Pa i popovi ih imaju ne zna im se broj al se suti o tome :-)).
Neka rade sta hoce, to najljepse ime ce im uskoro ZAVLADATI EUROPOM :-)))).
jesi spremna da ti muž oženi još 3 pored tebe?
ma muslimani bojkotuju coca colu u svedskoj jer na coca coli nepise -halal-coca cola
Onaj osjećaj kada igraš za svoju zemlju, cijeli stadion skandira tvoje ime i da ime svome dijetu po tebi, neprocjenjivo. Koliko im je dao u fudbalu, trebalo bi da je najčešće ime u Švedskoj: Zlatan. Zato se u BiH svako drugo dijete zove Edin.
To ti igras jel pa znas osjecaj,,, commi: ne laprdaj molim te
zove kod muslimana --a ne u bosni--zaboravio si da su hriscani u bosni vecina--18 posto hrvata i 35 posto srba i to je onda 53 posto a muslimana ima oko 45 posto ako mozda i nije manje sad ce popisi pa ces da vidis
Ako bude i moje ime kupujem deset boca, mada kolu uopste ne pijem.
Da jesu komercijalizirali mudzahadini tamo bi bojkotirali Coca-Colu na racun da je ovo svetogrđe. Al' pvako ce samo napraviti belaj na racun da je discriminacija nad ljudima islamske vjeroispovijesti. Ionako bit ce dzihada...
Ne laprdaj molim te