Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba navuci pare za Dodikov i Zeljkov luksuz
Joj blago tebi pa ti je jedina zanimacija RS a u dvoristu haos. Shvatas li ti da svi mi u BiH placamo njihov luksuz? Samo to i placamo i nekako prezivljavamo.
ovo ili je HDZ-ovac il SDA-ovac, ne vidim kakve veze ima komsic sa RS-om?
Glasali ste za Esenesde, sad uživajte. Ista stvar je i sa seljačkom Ezdea i Hadezeom.
Treba napisati i razliku cijena struje za preduzeća u RS i FBiH.
Hajde DODO opet malo o zastavama malo o referendumu dok struja ne poskupio pa opet u krug do iznemoglosti. Narod ovca za sisanje i dalje
dobro nam je, sad bi u parizu gorilo...
Ovo je nametnula odlazeca americka administracija :-)
o nama Mia šta im rade.
Bravo ! 👍
Eto vam sada nezavisna Bosna i eto vam vaša Srpska. Ima da poližete sva vaša go*na. Nema tu nikakvog naroda. Tu postoje dodikovci, čovićevci, bakirovci, i dr. životinje. Život tu ne vrijedi pišljiva boba. Biti iole normalan gradjanin Bosne znači biti okružen neprijateljima. A neprijatelji su svi koji izlaze na izbore. Prvi neprijatelj gradjaninu je narod.., to smrdljivo stado.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
to isto ko kad bi benzin u jednom Kuvajtu kostao 3KM litar
Pa i da košta toliko, s onako visokim plaćama ne bi ni osjetili.
Malo brate!
srpska se pise malim slovom... Do kada vise elementarna ne znanja...
Dakle ko je potpisao ugovor sa njima najebo je.
Samo ce se struja vise krasti.
Treba vracat kredit Kinezima za onu pistu za slikanje od Banje Luke do Prijedora sto je Dodo kupio. Samo malo je to... treba namaci bar 60 miliona KM godisnje, za sljedecih 33 godine... Sta ce sljedece poskupiti, da bi se Dodo mogao slikati kako sjece vrpcu? https://www.capital.ba/bacanje-miliona-na-autoput-banjaluka-prijedor-bez-analize-o-prometu/