Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo cifite treba udariti po dzepu. Ipak bojkot daje rezultate. Drago mi je da ljudi traze alternativu za sve sto mogu. Nikad im proizvodi nisu bili na akcijama kao sada.
Ja nista od cocacole nisam kupio vec par mjeseci, cinjenica da se proizvodi u BiH ali nam i netrebaju njihove fabrike.
Cinjenica... Gledam u Njemackoj stalno, kod svih lanaca u Njemackoj SVI njihovi proizvodi na akcijama.... npr. Cola 1,25 l = 0,75 eura... LOL
Ne kontam kako iko uopšte pije ovu ispodprosječnu kafu..
Ovo nije ni kafa ! Nego prljava voda !
Nikad vise Starbucks!
to su radnje za lgbt populaciju, nema tu nista da se pije sa ceifom
Bojkot svega cionističkoga.
PIVO BUD Light Amerikanci ne kupuju zbog homosexualne reklame I to je mnogo mjeseci prije Octobra I Gaze... Nisi objektivan Klix! Znam zasto nisi objektivan... jer kako ces ti da izvjestavas da veci dio naroda Amerike ne podržavam LGBTQ loby. Bas muslimani piju pivo toliko pa sad zbog Gaze protestuju!
Kada neko kaze,,eto sta mi mozemo,,.Mozemo mozemo,i te kako mozemo...
👍🏼👍🏼👍🏼
Amin, propali svi do sabaha.
Smece od kafe. Samo navikano. Da Bog da propali za vijeka!
Ova firma ne samo da je pro-Izraelska, nego je jos odprije poznata po maltretiranju vlastitih radnika po USA i drugdje. Dakle, drze je supci prvoklasni. Mene vise vidjeti nece.
Propali ako Bog da kao sto Abu Lahab propade za zivota. I na ovom i na onom svijetu!
Samo udariti po dzepu kad tad se isplati bojkot…Koliko god isplati se😎
Sve super ali mi nije jasno kako neko uopste moze piti sranje od Starbucks kafe....nekoliko puta je probao i vise nikad, ne zbog Palestine vec zbog uzasnog okusa....
Osnuješ firmu na Kajmanskim otocima gdje skoro i da nema poreza. Toj firmi prepišeš Starbucks logo a oni za korištenje tog loga svakoj filijali na svijetu naplaćuju 100 hiljada dolara mjesečno. Sve Starbucks filijale na svijetu rade sa gubitkom i ne plaćaju porez, samo firma na Kajmanskim otocima zarađuje milijarde i isto tako ne plaća porez. Dobar tek!
Pametan si. Kad ces dat intervju kod onih propalih teoreticara po jutjubu?
Sto se mene tice, moze se zatvorit kompletno