Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije isto ulaziti u Hrvatsku koja je Schengensko područje i u Srbiju i Crnu Goru. Jer kad uđeš u Hrvatsku, možeš do Portugala bez stajanja i granica.
Država Bosna i Hercegovina treba da ima SVOJE GRANIČNE PRELAZE dok ne dođe vrijeme da se granični prelazi ukidaju, ulaskom u EU! Svakom svačije, ali ne hvala.
A to stavljanje Izačića na listu je samo mazanje očiju, jer nema nikakvog integrisanja na granicama EU. EU će čvrsto kontrolisati svoju vanjsku granicu, nikakvi integrisani GP-i. Cilj je ovamo omekšati, obesmisliti ovamo na drugoj strani.
ne vidim zasto ne ? kontrola pasosa i papira moze da se vrsi samo jednom na jednom granicnom prelazu. sve drzave u region, ne bitno da li su vec u eu ili ne koriste isti EU digitalni sistem, tako da je skeniranje pasosa na oba punkta bezveze. sto se tice kamiona, ovoliki zastoji su nenormalni, pogotov pri ulasku u bih. moze se rijesiti sa T2 dokumentom da kamion ide direkt u carinski terminal odredjene regije u bih,
SANU agenda Trojku koriste za ostvarenje svojih ciljeva.
hahaha blenetanje bez veze
Integrišite makar onih 14 km kod Šćepan Polja, izgibosmo 😂😂
Ja čisto sumnjam u iskrene , dobre namjere dodigovog pijuna košarca ! Koja li je tu mućka u pitanju, tko zna ??!
Ovo znavi jos manje drzavnosti BiH... ajmo trojka isporucite integrisane granicne prijelaze, sta cekate??
Znaci slovenija, hrvatska, mađarska, belgija, njemacka su izgubile drzavnost kad su ukinule granicne kontrole
Hrvatski narod iz BIH je to već ostvario sa dvojnim državljanstvom i putovnicom Hrvarske,srbskom BIH narodu koji je osim malog broja njih koji nisu poslušali Krajišnika treba takvo rješenje da lakše švercuju akcizne i zabranjene robe a Bošnjacima koji su svakako u rezervatu a razjedinjeni i posvađani oko fotelja i netreba niti zaslužuju bolje od ovog što imaju TOR.
Izgleda da bi opet pojedini htjeli švercati cigarete 😂😂😂
Mi trebamo zidove sa komšijama koji nam samo zlo žele.a ne da otvaramo granice i prelaze.
Kroz zidove ne ide ni ono što tebi treba, prvenstveno mislim na naftu beu koje SVE stoji!
Granica postoji ??!!! Sta cemo s tim?? A,pricaju o integrisanju i to sa hrvatskom granicom?? Je li neko ili netko javio ministru nasilniku i samardziji zena,da je Hrvatska u sengenu.
Prvo izbrisite entitetske linije u svojim glavama pa ond pricajte o nekakvim granicama,uostalom nikad cuo za integalnu granicu,za integralni hljeb jesam..
Zasto se u zadnjih nekoliko godina spominju sljedeci termini: Drzava BiH, bh. entitet RS, a s druge strsne samo FBiH bez prefiksa entitet? To neko ne zna da je BiH drzava i ti se nekome treba dokazati? To je kompleks nize vrijednosti! To je samo RS bh. entitet, a FBiH je sta? Svi znaju da su FBiH i RS entiteti u BiH i cemu to iskaziganje di dodavanje nekakvih prefiksa? Prestanite kopirati Hrvate, ispadamo jadni i smijesni!
Odes na Deleusu ko fizicko lice bez sluzbene najave pa vidis kako funkcionise integrisani prelaz. 5 auta u redu, pola sata cekanja, redovna kontrola. Jedno auto ceka oba policajca da pregledaju i skeniraju, nema naizmjenicne kontrole kao kad su odvojeni. Cirkus zivi, kroz prozorcic dodaju pasos crnogorac / nas policajac. Il kao u Neumu, hrvatski policajac te pusta u nasu zemlju, nikad naseg ne mozes vidjeti, to su integrisani, da nas poniste maksimalno
Granica s Crnom Gorom treba da se ujedini i da kontrola bude na jednom mjestu zajednicke granicne policije da se ubrza prolazak posebno u sezoni odmora
Na Izacicu do daljnjeg radi jedna traka za saobracaj. Integrisite matere....
Jadna majko, medju ovim vukovima, o drzavi odlucuje Edin Forto. Ostacemo bez granice.