Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je sve istina za Snjezanu Kopruner onda je to pozitivna prica.
Sve je istina i još više vjerujte.
Ja Bošnjak Musliman glasam za ovu gospođu za predsjednicu države... Ne valja ni to je l de...
Pa Bošnjaci kod nje i rade većinom. Plate odlične, uslovi odlični. Žena ne gleda ko je ko nego zna li ili ne zna raditi.
Hvala bogu pa jos uvijek ima dobrih ljudi te jos bolji poduzetnika.
Poznata kao "Švabica". Firma se nalazi u Dolac na Lašvi - od Travnika 5 minuta. U kojoj rade vecinom Bošnjaci. A plate su odlične. Znam ljude koji preko 2000 KM tu zarađuju a obični su radnici...
Ivo Andrić je bio islamofob,fašist.
to je fakt... on bez islamofobije nije mogao Nobela dobiti... nazalost...
Pa mislim uz sve poštovanje njenoj inteligenciji nije svjesna da bošnjaci na ivu andrica gledaju kao na vlaha i ovo je autogol.sve im može napraviti i obnoviti opet če biti prva konstatacija nije naša
A Adnan Smailbegovic, koji je od države dobio SVE, radi za 1. Mart.
Inzenjer, pripravnik satnica 5 KM, vise bi na autopraoni zaradio.
Šta taj inžinjer zna radit?? Koliko taj inžinjer ima nakon pripravničkog. Kakve uslove ima taj inžinjer i u kakvom ljudskom i stručnom okruženju radu. Kolika je prosječna plata pripravnika u BiH? Ispričaj sve lihvaru, nema bolje privatne firme u državi.
Ova zena je gigant!!!
Mrzitelj Bosnjaka kojeg su citirali haski osudjenici vracen u Travnik. Hvala Snjezana
Svaka čast! Svako ko ulaze energiju, znanje i vrijeme duze od 40 sati sedmicno.
Svaka cast gospodzo Snjezana.