Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad će da vas karaju bez vazelina.
Dok smo se mi bavili trivijalnim stvarima , svaki tor svoju besposlicu ovi se ozbiljno pripremali da izazovu slučaj "Šri lanka".
@alexander 👍👍👍💪@bogoljub Bruda/Braca/Brada ....pa glasao si za te :(( botujes za njih :((( dolazis tobe......🤔
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Familija ovog lopHova ( bliza ) ima preko 50 miliJona maraka....Novaliceva kci ima preko 85 miliJona na racunu....Trebamo to oduzeti 💪💪💪👌😎 i vratiti u legalne tokove.
Tik Tak....Tik Tak....Tik Tak....Laaaagano se spremajmo DA IM UPADAMO u kuce, stanove, vikendice....👌💪💪💪😎
@gooUser1646073067 Teta iz banke, a i njegovi blizi clanovi porodice....Nego pusti ti to, spremaj motkacu, sve je to nase👌👌💪😎JESL GLADAN CARE!?!?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U Bosni bar ima struje i drva za izvoz,ali su drva i pelet poskupili kao da ih uvozimo.
Balkanoid upravljanje: lezi cijela drzava na uglju i elektrane malte ne svima u dvoristima, a cijene struje uzas. Ma deri, ima vazelina.
Samo dizi stoki cijene, hocete u propalu EU? Sad ce te imati i struju kao i oni 500 Eura+ svaki mjesec a plata 300 Eura... Dok se rat smiri ode brat lagano majci Rusiji, dosta mi je 30 godina zivota pod fasitickom cizmom zapada!
pa zar stvarno ima neki kreten na ovom kliksu koji misli da struja nece poskupiti,pa ova bagra nas priprema vec mjesecima na poskupljenje. jedino resenje da ne poskupi struja je krvava revolucija protiv svih andelija u bih,ovakva se bagra mora povjesati da jednom svane obicnom narodu,do tada se naguzite i neka vas jebu kako i kada hoce...
Geotermalna energija i utopljavanje kuća
lopina i prevarant tegeltija,ako poskupi privrednicima odmah ga skinuti s direktorskog mjesta
10.08. Struja nece poskupiti 10.09. Struja definitivno nece poskupiti 10.10 Struja bi mogla poskupiti iskljucivo pod ovim uslovima 10.11. Struja ce definitivno poskupiti za 100%
Shvatam povecanje cijene plina i goriva ali ne mogu shvatiti ostalo. Struju mi proizvodimo, sve cime upravljas ti jedna ubleho lopovska smo ti mi dali, i tu olovku kojom cackas nos, kada napravis sam centralu odredjuj cijenu koliko hoces. Isto i drva i pelet, rezu NASU sumu pa nam je onda prodaju basnoslovno. Sve pobiti to je jedino rjesenje.
dobri podočnjaci od štiva poput Hesse-a ili ti slično, bravo Zorro , diži cijenu
A sta je bilo ko poduzeo po pitanju peleta, gdje se tona krece 800km ?
Zasto poskupljenja jbo ti svoje najmilije
Da skratim: Poskupiće struja.
Ovome čim slika osvane na portalu, račun je uvećan za min 10%
prošli izbori udari sada glupane po glavi i dzepu...trazili ste gledajte...
sve ce gore biti...