Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijene mogu biti vece ili manje, nize ili vise, a ne mogu biti skuplje ili jeftinije. Karte za skijanje mogu biti skuplje ili jeftinije.
@Aidbey Kritika pozitivno uticala, imamo sada pravilno napisan naslov👍
Jeste skupo ali jahorina i izgleda kao ski centar, a od Bjelasnice napravili alipasino polje 2
Citajte i pratite hoce li biti ukradeni kablovi na Bjelasnici...da ne krenemo dzaba gore jedno jutro.
Zato na Jahorini novi lift i 4 nove staze ove sezone.. koliko para toliko muzike
Ravna Planina je premija za Jahorinu, tako da će biti prinuđeni da spuštaju cijene. Samo lud bi išao na Jahorinu pored Ravne Planine.
"Ususret"? WTF?
Dođeš mi u san... Otkopčaš poneko dugme moje duše.. Otkriješ nježnost. Razgolitiš ranjivost.. Jutrom odeš... A ja onda po cio dan, dušu zakopčavam. Da se ne prehladi, na propuhu samoće...Laka ti noć Džahorinko moja.
Sinoć sam poželio da mi dođe u san...a onda se desilo čudo.Došla mi je na javu da je zagrlim i da tako skupa odemo u svijet snova....Ako nešto od srca poželite to će vam se i ostvariti samo budite iskreni i volite se.Laka vam noć svijete moj.Laka ti noć nekoj odsutnoj , a toliko prisutnoj .....grlim jako.
Ja se sankao niz frontofsku do vranice, sad idem nit grlicica brdo...
Skuplja Jahorina??Sad će svi navaliti na Igman i Bjelašnicu ;-)
auuu slaninari, pa zar ovo "ski kasa" nije trebalo da stoji cirilicom? Odlucite se vec jednom jeste li pravio pravoslavci. Srbi niste jer su srbi u Srbiji.
Ako je bolja infrastruktura, treba i da je skuplje.
Hrvati deru na ljetovanju,a naši na zimovanju.
Poredzenja radi cijena na slovenskom skijalistu 25€!!! Radije cu otic u Sloveniju 10 dana skijanja i pravog odmora nego 2 mjeseca na osrednjoj Jahorini i manje dobroj Bjelašnici!!!
@ozbiljno neozbiljan I treba da ideš ,svoje pare troši gde hoćeš. Teško da ćeš kome nedostajati
I treba, nije Jahorina za svakoga!!!
hehehehe:P