Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedite g o v n a. Bakirovom kasikom. A ko mi otme fening, a to rade svaki dan...na nos neka mu izadje. Ovde se stite samo kriminalci lopovi i ubice u ovoj nakaradnoj drzavi.
struja kosta koda je od nekih safira pravite u bih
Sto smo do oktorobra imali ministra kako valja imali smo.ostalo sve shit.
upravo sada 0 Nije to samo nedovoljno, nego cesto imam dojam da potrosaci u BiH UOPCE nisu zasticeni jer gdje god da dodjem i koji god proizvod iz inozemstva da probam, cesto zakljucim da to nije ista razina kvalitete koju npr. dobijem negdje u inozemstvu. Vrijeme je da drzava u tom pogledu doista bude drzava, a ne da bude kolonija i smetljiste svijeta. Ako treba, uvedite i neki anonimni telefon kako bi gradjani prijavljivali ukoliko primijete kakve anomalije po pitanju roba, usluga i sl
pa kad LEDO pakuje salmonelu u piletinu ... i nista ne bi ? i to nije prvi put da nam PODVALJUJU POKVARENU HRANU SA LAZNIM ETIKETAMA !!!
Nije to samo nedovoljno, nego cesto imam dojam da potrosaci u BiH UOPCE nisu zasticeni jer gdje god da dodjem i koji god proizvod iz inozemstva da probam, cesto zakljucim da to nije ista razina kvalitete koju npr. dobijem negdje u inozemstvu. Vrijeme je da drzava u tom pogledu doista bude drzava, a ne da bude kolonija i smetljiste svijeta. Ako treba, uvedite i neki anonmni telefon kako bi gradjani prijavljivali ukoliko primijete kakve anaomalije po pitanju roba, usluga i tomu slicno.
Sve je ovo suplja...NEMA ovdje napredka sa SDA,SDS,HDZ,SNSD...njih samo interesuje licna korist
tako je.kao i radikalna promnena svega ostalog.
Bravo Sarovicu.Jedini covjek iz vlasti koji radi svoj posao za dobrobit svih nas
Šaroviću , kako brzo ide ovo iseljavanje iz Srbije , BiH i Hrvatske, slijedeći rat ćemo voditi na ulicama Dizeldorfa , Minhena i Kelna
Već je počelo. Sinoć se potukli Srbi i Bošnjaci ispred McDonaldsa u Njemačkoj
@AlanShore ma to je zbog gladi nije zbog nacionalnih interesa )))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)