Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj zli Dodik i Covic mora da su i ovo oni unistili a nije zelena marva.
I bakir
Ispravka navoda : ZELJENI. Uništili su sve velike gigante. Nije ih rat uništio već zeljeni, sada već velike gazde.
Bravo SDA 🖕🏾
Osmorka opet izdala drzavu?
Kad će vise ovi lopovi iz vlade federacije sjahat.Cuj njega, stranka, mu propala na izborima i on bi da se nesto pita.Grabe vrijeme dok su jos na vlasti da zabiju klin u jos jednu firmu kao sto su unistili mnoge kao fabriku duhana Sarajevo.
idalje?
Beduinska Mafija je sve firme uništila iz patriotskih razloga, da obogati svoje m..omrsno članstvo.
Pogana SDA mafija. Izdajnici!!!
Fadil će to privatizirati a pitaće Brankovića kako da bude sve po zakonu.
Razmislite !!! SDA Koldzo direktor unistava fabrike zarad svog interesa, glavni magacinski prostori AMKO komerca su u Zraku??? Zakljucak donesite sami !!!
WOW!!!! Ministra na vjesala!!!!! WOW!!!! ZA OVO HARAKIRI, ZA OVO BI TREBALI IZAC NA ULICE ILI BAREM IZAC ISPRED VLADE ILI BAREM POLICIJI SVI PRIJAVITI MONISTRA. Ne mogu vjerovati, wow. Pazi hoce znog zemlhe da gurnu tvornicu u stecaj wow. Ako se ovo desi onda za zemlju zaista vise nema nade. Otvarajte ducane za robu i to je to. Nek cijela zemlja budu eto ducani za robu i kafici
Mora mafija na brzinu da rasparča firmu dok su još na vlasti.
Ugasiti tako važnu firmu, u svakom pogledu, radi atraktivnih lokacija je ravno klanju vola radi kile mesa!
NARAVNO !!! Glupi NAROODE dozvolio si da ti POKRADU sve ali ama bas citavu BiH i bacaju nam kosti sa Dodikom i Covicem ......Fadil i slicna klika koja je pokupila namjensku industriju i svi drugi koji su pokrali ostalo ...... A ONDA CITAMO KAKO OVDJE I PO FORUMIMA GLUPI BOSNJO PRICA O OSMORKAMA , TROJKAMA I sl....... FUJ
Mafija dogovorila sve i planirali da unište firmu kad ono ljudi/ firma potpisali dobre ugovore i bore se za preživljavanje i napredak. Imaju i perspektive. Treba to sad na brzinu raz*ebati dok se može. Kvare mafiji planove. Šta će nama razvoj i napredak kad može kriminal, je*o im pas mat*er.
imate snajper.ubijte šindića i novalića.nećete napraviti nikakvu štetu samo ste štetočine društva uklonili
Samo cu reci jedno, zelim da znam sta kaze novi clan SDA Kapidzic na sve ovo jer svaki dan govori o napadima na nas Bosnjake,pa evo sad mu dajemo sansu nek dokaze svoj patriotizam za svoj narod i kako da se odbranimo ako nemamo osnovnih uslova i sredstava kao sto je ova firma, a ako bude smio od gazde.
Državne firme su davna prošlost. Sve i jedna je osuđena na propast, osim ako nema zakonski regulisan monopol.
Hoce da zgrabe zemljiste, lesinari pravi, tako su sve poslije rata opljackali.