Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A interesantno da je i pored 10.000 Kolindinih radikalnih islamista sve proŝlo bez najmanjeg incidenta.
@SerbianEmpire Loš pokušaj, hajd' još jednom.
@SerbianEmpire Festival održan bez i najmanjeg incidenta. Šta je tu snijeg, a šta trag? Polomiste se da nas prikažete ovakvim ili onakvim i sve onako kako nismo, ali mi vas i bez posebniha napora svakodnevno demantujemo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Arapi dolazili zbog sff ? Haha
Samo donesite novac i dobrodošli ste, nije bitna nacija, vjera ili rasa.
da li se i ovi iz RS-a racunaju kao turisti?
da li se i ovi iz RS-a racunaju kao turisti?
Ali, fakat, treba odati priznanje i Skaki. Sarajevo sa njim dobilo mladog i ambicioznog gradonačelnika, grad je sve važniji i to je ono što nam treba.
Teroristi
koliko je to vise para Opcini i Kantonu? jel se isplatilo onih 250 000KM sto je KS ulozio?
30.000 gostiju (u avgustu ih bude oko 15.000 kada nije festival) prosjecno ostajali nesto vise od 2 noci. Sto znaci festival privukao oko 30.000 nocenja trosak turiste po danu oko 150KM. 30.000x150= 4.500.000KM tako da se festival sam isplati samo od turizma.
U Avgustu ih bude 15000 u istom vremenskom razdoblju kad nije festival*
Magnet sff ma hajte molim vas
Cuj Arapi, zar im nije haram gledat filmove i biti u drustvu pijanih?
Dominirace oni (arapi,turci) jos vise kako se naseljavaju.
Beogradski BEER Fest imao 520.000 posetilaca, Novosadski EXIT preko 200.000 posetilaca... koliko je stranaca bilo, 10% ili 20%? Nije ni važno. Brat je mio koje vere bio... nismo mi, Srbi, kao SDA Fekalistanci da se divimo do beskonačnosti ludila svakom strancu koji nema plavi šlem na glavi.
https://www.youtube.com/watch?v=WUZJbj2CT6M https://www.youtube.com/watch?v=IrcEk_WJjGE
malo brkas pojam posjetioci i turisti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne znam po cemu je vama najposjeceniji, ali ulice gdje se nekad nije moglo proci od guzve, sad su bile poluprazne...mislim na dio od pozorista prema Domu Armije i gore kod City puba i okolnih kafica...
Kad dve godine posle rata pozoveš ljude u ratom razrušeni grad - to je primamljivo, jer izgleda egzotično, a pritom kod posetioca stvaraš utisak da svojom posetom direktno pomažu obnovu i vraćanje normalnog života. Kada 20 godina posle rata pozivaš ljude u razrušeni grad bez vode sa istom pričom - to je onda vrlo glupo.
dajte rezultate porezne, koliko se vise poreza uplatilo za taj period ?
@despot3 Hoce cim stignu isti iz Medjugorja.
i sa koride Cevljanovica
Al kad skontas koliko je arapa kupilo kuće, stanove ili parcele u Sarajevu i okolini a da to nisu uradili preko turističke agencije.. Damn
Pa reci nam otprilike? Očito je da si dobro informisan. Rodila ga mati pametnog... Čiji si ti mali tako inteligentan?